ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ανακοίνωση ΑΒ FOOD MARKETS Γαργαλιάνων και Πύλου

Ανακοίνωση ΑΒ FOOD MARKETS Γαργαλιάνων και Πύλου

Αγαπητοί πελάτες,

στα πλαίσια της νέας εγκυκλίου του Υπουργείου Ανάπτυξης ( ΚΥΑ ΦΕΚ Β859/2020)
που αφορά τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 και θέτοντας ως πρώτο μας στόχο την προστασία των εργαζομένων και την δίκη σας, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

1. Αποφεύγετε τις ώρες αιχμής για τις αγορές σας( π.χ. 11:00-13:00 ή 18:00-20:00) και προτιμήστε ώρες με λιγότερη κίνηση (π.χ. 8-10 ή 15:00-17:00 ή 20:00-21:00). Στόχος είναι η αποφυγή του συνωστισμού και η καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

2. Είναι σημαντικό ο κάθε ένας από εσάς να έρχεται μόνος του για τα ψώνια του σπιτιού του ή της οικογένειας του ή του μαγαζιού του κ.ο.κ. ,καθώς επίσης είναι απαραίτητο να κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων μεταξύ σας. Είναι υποχρέωση όλων να σεβαστούμε το μέγιστο όριο ατόμων που ορίζει η κυβερνητική απόφαση ότι μπορεί να παρευρίσκεται στους χώρους των καταστημάτων μας προκειμένου να προστατέψουμε την υγεία όλων μας.

3. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε κατά το δυνατόν περισσότερο για τις πληρωμές σας την κάρτα σας ( πιστωτική/χρεωστική) προς αποφυγή διασποράς μικροβίων.

4. Σας υπενθυμίζουμε ότι όλα μας τα καταστήματα διαθέτουν καθημερινά υπηρεσία κατ’ οίκον διανομής.

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται πανικός. Τα ράφια μας θα παραμείνουν γεμάτα. Όπως θα συμβεί πανελλαδικά.

Προστατεύουμε τους εαυτούς μας, προστατεύοντας τους γύρω μας.

#menoumespiti

Ευχαριστούμε!

Εκ της διευθύνσεως

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button