ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Τριφυλίας για την διακοπή νερού στην Κυπαρισσία

Δείτε τι αναφέρει

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. για διακοπή υδροδότησης στην άνω πόλη Κυπαρισσίας λόγω βλάβης σε αγωγό, σας ενημερώνουμε πως η βλάβη επισκευάστηκε άμεσα από τους τεχνικούς της υπηρεσίας μας.
  Όμως λόγω του εδάφους στο σημείο της βλάβης, πέρασαν αδρανή υλικά στον αγωγό, με αποτέλεσμα να προκληθούν εμφραξεις σε κάποια δύσβατα σημεία.
  Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. εργάζονται συνεχώς από εχθές προς αποκατάσταση του προβλήματος και επαναφορά της υδροδότησης της άνω πόλης το συντομότερο δυνατόν.
Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και συγνώμη για την όχληση.

Σχετικά Άρθρα

17 Σχόλια

  1. Κύριοι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΤ, αυτή την ενημέρωση έπρεπε να την είχαμε από χθές και όχι αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη. Είμαστε τριάντα ω΄ρες χωρίς νερό και νομίζετε ότι όλα είναι εντάξει και ξεχάστηκε? Σπεύσατε να καθυσηχάσετε τους πολίτες κατόπιν εορτής, καθώς θα ενημερωθήκατε ότι ήδη έχουν κατατεθεί σχετικές καταγγελίες στο Α.Τ. Κυπαρισσίας και από τη Δευτέρα θα επιληφθεί του θέματος ο κος Εισαγγελέας.

    Οι ευθύνες για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση θα βαρύνουν, το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, τη Διευθύντρια της ΔΕΥΑΤ και τον Προϊστάμενο ύδρευσης της ΔΕΥΑΤ. Είστε παντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι.

  2. Την να την κάνουμε τη συγγνώμη σας . Είναι πολύ αργά για συγγνώμες κύριοι.
    Συγγνώμη δεν ζητάς από τους κατοίκους δύο ημέρες μετά και αφού δεν έχεις αποκαταστήσει ακόμη τη βλάβη.
    Τρέξε να αποκαταστήσετε την βλάβη και ζητάτε μετά συγγνώμη
    Εσείς δεν ξέρετε ούτε τα βασικά.
    Αλήθεια έχετε βρει που είναι η βλάβη;

      1. 1ον Ποιός υπογράφει την ανακοίνωση?
        2ον Η βλάβη δεν αποκαταστάθηκε άμεσα μετά από τριάντα ώρες χωρίς νερό, ψευδείς δήλωση.
        3ον Αδρανή υλικά πέρασαν? Και εγγυαστε την ασφαλή κατανάλωση του νερού?
        4ον Για ποια συνεργεία μιλάτε? Τόσες ώρες άφαντοι και εμείς χωρίς νερό.
        5ον Δεν υπάρχει καμία κατανόηση όταν για περισσότερες από τριάντα ώρες δεν υπήρχε νερό και θέσατε σε κίνδυνο τις ζωές μας
        6ον Γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση κάποια στιγμή να γνωρίζουμε τι γίνεται?
        7ον Με το μπαρδον τα ανωτέρω αλλά Δευτέρα στον εισαγγελέα

        1. Σου λεει οτι η βλαβη αποκατασταθηκε αλλα υπαρχει και αλλο προβλημα με βουλωματα. Που βλεπεις το ψεμα; Αδρανη υλικα λενε ότι μπηκαν στις σωληνες, οποτε χαλίκια, αρα ακίνδυνα, αυτο σημαίνει αδρανη υλικα…
          Ολοι βρήκατε ευκαιρια για αντιπολιτευση στον κυριο Λεβεντακη σημερα.
          Μηπως τα σπατε και εσεις τα δικτυα δεν ξερω για να δημιουργηθεί φασαρια.

          1. “κυρία” Κωνσταντίνα ειρωνευεστε ανθρώπους που για τρεις μέρες δεν έχουν νερό?????
            Σαν γεωλόγος σας απαντώ ότι τα αδρανή υλικά μπορούν να μεταφέρουν πολλά άλλα μαζί τους επικίνδυνα για την κατανάλωση νερού. Για το λόγο αυτό υπάρχουν οι σωληνώσεις. Για να προστατεύσουν την υγιεινή. Η βλάβη αν λοιπόν αποκαταστάθηκε γιατί δεν έχουμε νερό????
            Λοιπόν κυρία Κωνσταντίνα μάλλον είστε στα δεξιά και στα καλά του κυρίου Λεβεντακη…. Κατηγορείτε μια δημοσίευση γιατί μάλλον κάτι φοβάστε!

  3. Η παράνομα διορισμένη διευθύντρια και ο μόνο εγώ μπορώ είναι υπεύθυνοι για το χάλι της ΔΕΥΑ, η οποία έχει μείνει χωρίς υπαλλήλους γιατί τους απέλυσαν όλους!!!

    1. Δεν τους απελυσαν. Επειδη δουλευε γνωστος μου ξερω οτι το δικαστηριο εβγαλε αποφαση πως πρεπει να φυγουν. Και μεταξύ μας τωρα, καλα εκανε το δικαστήριο, αυτοι οι υπάλληλοι προσπάθησαν να γινουν μονιμοι απο το παράθυρο με δικαστικά κολπακια, χωρις ΑΣΕΠ.
      Και όταν εφυγαν ξαφνικα μειναμε χωρις νερο 3 ημερες.
      Δε σου βρωμαει λίγο η υποθεση;

      1. Γελάμε γιατί μαρτιριεστε ….. Κο Κο Κο …. Κοτουλα….όταν θα λαλήσει ο κόκορας όμως να δούμε που θα κρυφτείς!!!!

  4. Καλημέρα από την Άνω Πόλη. 3η μέρα χωρίς νερό. Η ώρα είναι 9.50 και ακόμη τίποτα. Δεν θα βγάλει σήμερα ανακοινωση ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ;
    Που πήγαν σήμερα προεδρε;
    Ακόμα 3η μέρα και ψαχνουν για την βλάβη;

  5. Ντροπή σας αλήτες, που μου βγάζετε και ανακοινώσεις…
    Κυριακή 12 Μαρτίου, ώρα 10:30 και η επάνω πόλη πάλι δεν έχει νερο. Έχουμε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους γονείς ρε αλήτες… Εσείς δεν είπατε ότι φτιάξατε την βλάβη? άρα μας κοροϊδεύετε κατάμουτρα! Ποινικές ευθύνες στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ, στον Γενικό Διευθυντή και τον Προϊστάμενο ύδρευσης.

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΤΩΡΑ!

  6. Τρίτη μέρα χωρίς σταγόνα νερού!!!!…. Προτρέπω όλους όσους ζούμε στην άνω Πόλη της Κυπαρισσίας σήμερα να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΤ στην αστυνομία και αύριο όλοι στον εισαγγελέα. Τέλος υπάρχει πρόβλημα πια με την προσωπική υγιεινή μας.

  7. Αυτά που λέτε δεν μας νοιαζουν εμάς. Αυτό πιυ ξερουμε εμείς είναι οτι τώρα είναι Κυριακή και η ωρα 17.45 και ακόμη δεν εχιυμε νερό. Εχουμε μικρα παιδιά που πρέπει να πανε αύριο στο Σχολείο κλπ κλπ. Ντροπή σε ολους τους υπεύθυνους. Αυτό έχω να πω μόνο. Και περιμένουμε..

  8. Εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτήν την πόλη;
    Α!! ξέχασα είναι ΣΚ.
    Απο Δευτέρα παιδιά το νερό, αν καταφερουν να βρουν τη βλάβη.

  9. Μπάμπη τρέξε να φτιάξεις τη βλάβη στην Άνω Πόλη. Οι άνθρωποι είναι σε απόγνωση. Είναι εξαγριωμένοι. Πάρε τα εργαλεία σου και τρέξε. Αν δεν μπορείς φέρε συνεργείο από Καλαμάτα ή Αθήνα πριν είναι αργά. Φέρε καμία νταλίκα με νερά να τους ηρεμήσεις…
    Να χρησιμοποιήσεις την τεχνογνωσθα σου. Τι πρόεδρος είσαι.

  10. ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ. ΑΡΚΟΥΔΕΟΙΔΕΣ …. μετα θα ζητατε τα λεφτά ολόκληρα για το νερό σαν να μην συμβαίνει τιποτα τώρα δεν εχει ολόκληρη η άνω πολη σε ενα κομάτι που κατα διαστήματα είχε νερό. ….κατα τα αλλα φτιαγμένη η βλάβη ντροπή σας να λέτε ψέματα .

  11. Ούτε στο Πακιστάν έχει νερό, πως κάνετε έτσι.

    Μόνο με προσλήψεις στο Δημόσιο θα λυθεί το θέμα. Καμία αξιολόγηση ποτέ και πουθενά. Μόνο προσλήψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button