Δήμος Πύλου - Νέστορος

Ανακοίνωση του Δήμου Πύλου – Νέστορος για την κακοκαιρία

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος εφιστά την προσοχή των πολιτών από σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 17/09 έως και το Σάββατο 19/09/2020, ενημερώνοντας για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και μέτρα ατομικής προστασίας, εν αναμονή της κακοκαιρίας «Ιανός».

Ειδικότερα καλούνται οι πολίτες της περιοχής του Δήμου Πύλου-Νέστορος:

  • να παραμείνουν σε επιφυλακή και να προσέχουν την ατομική τους ασφάλεια και τη διασφάλιση της περιουσίας τους,
  • να παραμείνουν στα σπίτια τους, αποφεύγοντας κάθε περιττή μετακίνηση και να κυκλοφορούν μόνο αν υπάρχει απόλυτη ανάγκη,
  • κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων να ασφαλίζονται πόρτες και παράθυρα,
  • να μη διασχίζονται για κανέναν λόγο από πεζούς, είτε από οχήματα, χείμαρροι, ρέματα και δρόμοι που έχουν πλημμυρίσει,
  • γίνεται έκκληση στους επιχειρηματίες της περιοχής να λάβουν τα μέτρα τους προκειμένου να μην υπάρξουν ζημιές από στον εξοπλισμό τους.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας, με το αρμόδιο προσωπικό και τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ ενημέρωση έχει δοθεί και στους Προέδρους Κοινοτήτων, προκειμένου αν χρειαστεί να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος: 27230-22316 ή στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου: 27233-60202 ή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας  Μιχαήλ Καραβίδα:  697 667 8690.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button