ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Αναρτήθηκαν τα οριστικά ονόματα διευθυντών σχολείων στην Τριφυλία και την Μεσσηνία

 

2o_likeio_larisas_aithousa_b4_18


Υπογράφηκαν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Παναγιώτη Πετρόπουλο οι τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών Σχολείων στη Μεσσηνία

Να θυμίσουμε πως στις 19 Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνεντεύξεων των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων αναρτήθηκαν οι τελικοί ενιαίοι αξιολογικοί πίνακες με τις τελικές βαθμολογίες των υποψηφίων στην κάθε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η κατάθεση ενστάσεων για τον τελικό πίνακα έγινε από 19/7/2017 έως 21/7/2017, ενώ στις 24/7/2017 πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση ενστάσεων – κατάρτιση αναμορφωμένων τελικών ενιαίων αξιολογικών πινάκων. Στις 25 Ιουλίου έγινε η υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων και Ε.Κ. με ενιαία σειρά, χθες αναρτήθηκε η πρόταση της τοποθέτησης διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. από τα συμβούλια επιλογής, ενώ σήμερα το δημοσιεύτηκε η απόφαση τοποθέτησης διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου. Την 1η Αυγούστου θα γίνει η ανάληψη υπηρεσίας των διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ενώ η θητεία τους λήγει την 31η Ιουλίου 2020.

 

Για τις σχολικές μονάδες της Τριφυλίας και της Χώρας

Στιγμιότυπο οθόνης (971)

Δείτε ΕΔΩ την Απόφαση τοποθέτησεις διευθυντών σχολικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μονάδων σε μορφή Pdf

Δείτε ΕΔΩ την Απόφαση τοποθέτησεις διευθυντών σχολικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μονάδων σε μορφή Pdf

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button