Ελλάδα

Ανατροπή στην επίθεση με βιτριόλι: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία

Κοντά στη σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος στην Καλλιθέα, όταν μία μαυροντυμένη γυναίκα έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές.

Φως στην υπόθεση ρίχνει νέος μάρτυρας. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε συνταξιούχος αστυνομικός και ιδιοκτήτης καφέ στην περιοχή η μαυροντυμένη γυναίκα πριν προβεί στην αποτρόπαια αυτή πράξη, φαίνεται πως επόπτευε την περιοχή για πέντε μέρες.

“Επί πέντε ημέρες περνούσε μπροστά από την καφετέρια γύρω στις 9:00 το πρωί. Μία ημέρα πριν την επίθεση βρισκόταν στην εκκλησία και κοιτούσε προς το κτίριο που έγινε η επίθεση. Είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα” είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την επίθεση η μυστηριώδης αυτή γυναίκα δεν εμφανίστηκε ξανά, σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο οποίος δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία. Επανέλαβε δε ότι βρέθηκε στο σημείο ένα γάντι και μία μάσκα, στοιχεία τα οποία δεν πήραν οι Αρχές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button