Τοπικά Νέα

Ανησυχία Μπακούρου – Κουκούμη για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας [βίντεο]

Ανησυχία για την υποστελέχωσή του

Τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας από την υποστελέχωσή του επισημάνθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας από τον Σωτήρη Μπακούρο και τον Σαράντο Κουκούμη, καθώς οι ελλείψεις γιατρών και μάλιστα σε βασικές ειδικότητες το έχουν υποβαθμίσει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακούρος ανέφερε ότι όταν έγινε συνένωση με το Νοσοκομείο Καλαμάτας, οι προσδοκίες ήταν να ωφεληθεί το μικρό νοσοκομείο και όχι να αφομοιωθεί από το μεγάλο νοσοκομείο. Από την πλευρά του ο Σαράντος Κουκούμης τόνισε ότι αν δεν αν δεν στελεχωθούν τουλάχιστον οι βασικές κλινικές με γιατρούς όλο το 24ωρο κινδυνεύει η υγειά των ανθρώπων.

Ο δήμαρχος απατώντας είπε ότι έπειτα από επικοινωνία που είχε με την 6η ΥΠΕ του είπαν ότι ευθύνονται οι γιατροί, καθώς από την στιγμή που οι θέσεις τους είναι στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας δεν είναι υποχρεωμένοι οι γιατροί να υπακούσουν στις εντολές του διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button