Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Ανοίγουν 1η Ιουνίου τα θερινά σινεμά – Στις 4 Ιουνίου το Cine Center Καλαμάτα

Στις 4 Ιουνίου θα ανοίξει τις πόρτες του το θερινό σινεμά του Cine Center Καλαμάτα, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του ίδιου του σινεμά, ενώ με την υγειονομική κρίση να έχει πλήξει περισσότερο απ’ όλους τους τομείς αυτόν της ψυχαγωγίας και ως εκ τούτου τον κινηματογράφο, ένα μικρό αίσθημα αισιοδοξίας δίνει η επανέναρξη των προβολών στα θερινά σινεμά από την 1η Ιουνίου.

Βεβαίως, με προϋποθέσεις, όπως η πληρότητα των σινεμά να φτάνει το 40% και με αυστηρή τήρηση των γνωστών πλέον κανόνων υγειονομικής προστασίας. Για τις κλειστές αίθουσες, φαίνεται ότι όλα θα κριθούν το επόμενο διάστημα και πιθανό άνοιγμά τους από τον Σεπτέμβριο.
Μπορεί ο προγραμματισμός από τις νέες πρεμιέρες να έχει γίνει άνω κάτω, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον πολυαναμενόμενο τελευταίο Τζέιμς Μποντ, αλλά ήδη, μετά και την ανακοίνωση για το άνοιγμα των θερινών σινεμά, έχει αρχίσει ένας πρώτος προγραμματισμός για προβολές νέων ταινιών για τη θερινή περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button