Τοπικά Νέα

“Ανοίγουν” 81 νέες θέσεις εργασίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σε 81 προσλήψεις θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ο Αρκάς Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος αναφέρει, μέσα από την προσωπική του σελίδα … “Συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που αποχώρησαν από το Νοσοκομείο μας οι εργολαβικές εταιρίες στη καθαριότητα, εστίαση και φύλαξη. Σήμερα έχουν πειστεί ΌΛΟΙ για την ορθότητα αυτής της επιλογής. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα ποσά της εξοικονόμησης, καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών και εργαζόμενοι με αξιοπρεπής μισθούς και στην ώρα τους.
Σήμερα ανοίγουμε έναν νέο κύκλο. Απεστάλησαν στον ΑΣΕΠ για παροχή έγκρισης-γνωμοδότησης οι νέες προσλήψεις που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα αναλαμβάνοντας εργασία από 1/11/2018.Ειδικότερα θα προσληφθούν: 32 άτομα στη καθαριότητα, 17 στην εστίαση και 7 στη φύλαξη. Μέσα στον Ιούλιο η προκήρυξη.
Όπως επίσης μέσα στο καλοκαίρι θα προχωρήσουμε και στην πρόσληψη 25 ατόμων (20 νοσηλευτικό και 5 παραϊατρικό προσωπικό).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button