Τοπικά Νέα

Αντίδραση του Προέδρου της Τ.Κ. Γαργαλιάνων για τη μη διαγραφή οφειλών άπορου από τους Γαργαλιάνους

Με επιστολή του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαραγλιάνων αντιδρά στην απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας να μην προχωρήσει στη διαγραφή οφειλών άπορου πολίτη από τους Γαργαλιάνους, χαρακτηρίζοντας την απόφαση απαράδεκτη.

Ολόκληρη η επιστολή:

Από τον τύπο ενημερώθηκα ότι για συγκεκριμένο πραγματικά αναξιοπαθούντα συμπολίτη μας η οικονομική επιτροπή του Δήμου απέρριψε αίτηση του για τη διαγραφή ποσού που οφείλει από ύδρευση. Η απόφαση είναι απαράδεκτη διότι η οικονομική επιτροπή πριν αποφασίσει δεν έπρεπε να σταθεί στο τυπικό αλλά στην ουσία και για ανθρωπιστικούς λόγους να προχωρήσει στη διαγραφή. Ακόμη είναι απαράδεκτη διότι για θέμα που αφορούσε τους Γαργαλιανους δεν ζήτησε καμία ενημέρωση από το συμβούλιο μας ή εμένα προσωπικά .Καλό θα είναι για θέματα που αφορούν τους Γαργαλιάνους να ζητείται η άποψή μας, προκειμένου οι αρμόδιοι του Δήμου να τυγχάνουν πλήρους υπεύθυνης και σαφέστατατης ενημέρωσης .Άμεσα θα σταλεί έγγραφο της τοπικής μας κοινότητας που θα αιτείται η επανεξέταση του θέματος και λήψη άλλης πολιτικής απόφασης με γνώμονα την ανθρωπιστική πλευρά λαμβάνοντες υπόψιν ότι αυτό απαιτεί και η κοινή γνώμη των Γαργαλιάνων. Την απόρριψη τέτοιων ανθρωπιστικών αιτημάτων που αφορούν ειδικές περιπτώσεις δεν πρέπει να την αναλαμβάνουν όργανα του Δήμου .

Πρόεδρος T.K. Γαργαλιάνων

Αγγελόπουλος Βασίλειος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button