Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ανταρσία στο Μωριά: Αντιρατσιστική, αντιφασιστική, εκδήλωση στα Φιλιατρά

Δελτίο Τύπου

ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

            Aπό τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κούλη Μητσοτάκη και των συν αυτώ, επιχειρείται ένας αστραπιαίος πόλεμος. Πόλεμος με στόχο την ενίσχυση του κεφαλαίου, εις βάρος του κόσμου της εργασίας, των ανέργων, των φοιτητών και των μεταναστών. Ένας αστραπιαίος πόλεμος εις βάρος κάθε δικαιώματος ελευθερίας καθώς και της ίδιας της δημοκρατίας.

Στα Φιλιατρά, στην Πλατεία Καποδιστρίου (Κεντρική Πλατεία) η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ, διοργανώνει στις 16 Ιούλη 2020 και ώρα 8:00 μμ αντιρατσιστική, αντιφασιστική, εκδήλωση αλληλεγγύης με μουσική στους μετανάστες Αφρικανούς και όχι μόνο. Διοργανώνει στη δημοκρατική πόλη των Φιλιατρών έναν αγώνα, απ΄ τους πολλούς που θα δοθούν στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αγώνα για να  σταματήσει το δηλητήριο που χύνουν οι απανταχού «Φυρερίσκοι». Δεν υπάρχουν έθνη εγκληματιών. Μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά ντόπιοι και μετανάστες. Ο εχθρός είναι ένας και κοινός: η κοινωνία του κέρδους, ο καπιταλισμός. Που δημιουργεί φτώχεια, απομύζηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών των τρίτων χωρών, ρύπανση και καταστροφή του περιβάλλοντος, πολέμους, μετανάστευση. Αυτός είναι η αιτία γιγάντωσης του δηλητηριώδους φιδιού που στηρίζει το σύστημα: του φασισμού – ναζισμού.

 

 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 16-7-2020, στις 8:00 μμ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button