Αγροτικά

Αντιδράσεις στα social media από την απόφαση συνεταιρισμού στην Κρήτη να πετάξει φορτίο με κηπευτικά

«Σήμερα ο Αγροτικός Συνεταιρισμός “Ανατολή” αναγκάστηκε να πετάξει προϊόντα α΄ κατηγορίας λόγω μη διαθεσιμότητας», γράφει σε χθεσινή ανάρτησή της η σελίδα του Facebook “ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ“.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις είναι εκατοντάδες, με την πλειοψηφία των χρηστών να υποστηρίζουν ότι τα συγκεκριμένα κηπευτικά δεν έπρεπε να πεταχτούν, αλλά να δοθούν σε ιδρύματα και αναξιοπαθούντες.

Αυτό που εξοργίζει κυρίως τους χρήστες είναι ότι υπάρχουν αγρότες που υπονοούν στα σχόλιά τους ότι το έκαναν αυτό για να δείξουν στην κυβέρνηση τι συμβαίνει στον κλάδο κι έτσι να τους αποζημιώσει.

Μέχρι στιγμής ο συνεταιρισμός δεν έχει επιβεβαιώσει το συμβάν, διότι στις φωτογραφίες δεν φαίνεται ακριβώς το μέρος που φορτώθηκαν τα κηπευτικά για να πεταχτούν, ούτε η ανάρτηση είναι στην επίσημη σελίδα του συνεταιρισμού.

Όλοι οι υπόλοιποι ισχυρισμοί των αγροτών που σχολιάζουν για να υποστηρίξουν την κίνησή τους, είναι αληθείς (χαμηλές τιμές, κάτω του κόστους, καθόλου ζήτηση, απόγνωση), αλλά δεν είναι αυτός τρόπος για να ζητήσουν αποζημίωση από το κράτος ή να ισχυροποιήσουν τη θέση τους έναντι των σούπερ-μάρκετ και των εξαγωγέων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button