Τοπικά Νέα

Αντιπαράθεση Πανουσιοπούλου – Λεβεντάκη με αφορμή το διαχειριστικό έλεγχο [βίντεο]

Πανουσιοπούλου: «Δουλέψαμε για το δήμο… Δεν δεχόμαστε μομφές.. Να κάνετε όχι έναν αλλά εκατό ελέγχους»

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας έντονη ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ της κας Πανουσιοπούλου και του δημάρχου κ. Λεβεντάκη με αφορμή της συζήτηση του θέματος για την έγκριση έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου (Ν.3463/2016) για το χρονικό διάστημα από 01-09-2014 έως 31-08-2019 από ανεξάρτητους ορκωτούς ελεγκτές λογιστές στο Δήμο Τριφυλίας, καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα.

Η κα Πανουσιοπούλου αλλά και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Παναγιώτης Τσίγγανος, Δημήτρης Δριμής, Σωτήρης Μπακούρος και Σαράντος Κουκούμης, όπως και ο κ. Κατσίβελας πρότειναν τη λήψη απόφασης για διαχειριστικό έλεγχο από 1/1/2011 από το γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για να είναι όλα απολύτως διάφανα. Ο κ. Λεβεντάκης επέμενε όμως για έλεγχο μόνο στα χρόνια της δημαρχοντίας Κατσίβελα. Η
συνεδρίαση διεκόπη για 15 περίπου λεπτά με τις παρατάξεις Κατσίβελα, Δριμή και Μπακούρου να αποχωρούν. Τελικά, έπειτα από νέες συζητήσεις αποφασίστηκε με «λευκό» από τον κ. Κουκούμη ο διαχειριστικός έλεγχος από 1/1/2011 μέχρι και 31/12/2018.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button