Ελλάδα

«Ανυπόστατες οι φήμες για διπλάσιο αριθμό νεκρών στη Μάνδρα – Προσβολή για την εικόνα της χώρας» – Διάψευση από γ.γ. Πολιτικής Προστασίας

 

mandra_0


Διαψεύδει ως ανυπόστατες τις φήμες που διακινούνται, περί διπλάσιου αριθμού νεκρών στην Μάνδρα, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η οποία τονίζει ότι όλοι όσοι είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι, έχουν βρεθεί νεκροί και έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΠΠ, αναφέρει:

«Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενημερώνει ότι όλοι οι συμπολίτες μας που είχαν δηλωθεί από οικείους τους ως αγνοούμενοι μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική στα μέσα Νοεμβρίου 2017, έχουν εντοπισθεί δυστυχώς νεκροί και είναι ταυτοποιημένοι.

Κατά συνέπεια, διακινούμενες φήμες περί διπλάσιου αριθμού νεκρών είναι ανυπόστατες, προσβάλλουν την εικόνα της χώρας, προξενούν αναστάτωση στη ζωή των πληγέντων, οι οποίοι προσπαθούν να ανακάμψουν, συμβάλλουν σε άγονες πολιτικές αντιπαραθέσεις και σε καμιά περίπτωση δεν επιταχύνουν τις διαδικασίες για την επαναφορά στον κανονικό ρυθμό ζωής της περιοχής».

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button