Ελλάδα

«Αν θέλω τον σκοτώνω τον Σημίτη» – Νέες πληροφορίες για τον αυτόχειρα δολοφόνο των Αγίων Αναργύρων (Video)

 

4325356


Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς αλλά και για ισχυρισμούς κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, αποκάλυψε συγγενής της άτυχης Ελένης Χερουβίμ, της γιατρού που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της μαζί με τη μητέρα της την κόρη της.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Μιχάλης Χερουβίμ υποστήριξε όχι μόνο πως ο 46χρονος αστυνομικός ζητούσε συνεχώς χρήματα και πως είχε μανίες καταδίωξης.

Όπως υποστήριξε, ο αστυνομικός έλεγε στη γυναίκα του: «Άμα θέλω, τον σκοτώνω τον κοντό». «Ο κοντός ήταν ο Σημίτης» υποστήριξε ο Μ. Χερουβίμ. «Μου είπε η αδερφή μου πως αν μπορούσε να τον σκοτώσει τον κοντό, θα τον σκότωνε».

«Η αδερφή μου, μου έλεγε ότι υποφέρουμε. Ήταν ένας εγκληματίας. Κάθε μέρα την έδερνε για να της πάρει τα λεφτά. Ήθελε λεφτά από την γυναίκα του για να πάρει ένα αυτοκίνητο και την έδερνε. Τότε, ανέβηκε η αδερφή μου επάνω και τους σκότωσε όλους».

Ο αρχιφύλακας σκότωσε την σύζυγό του, την πεθερά του και κατόπιν ξάπλωσε δίπλα στην κορούλα του, την οποία πυροβόλησε και σκότωσε, λίγο πριν αυτοκτονήσει γονατιστός, πλάι της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καθώς σήμερα θα διενεργηθεί η νεκροτομή ο αστυνομικός, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του μετά από μιάμιση ώρα.  Δίπλα στο πτώμα του βρέθηκε το υπηρεσιακό όπλο του, με το οποίο διέπραξε το τριπλό έγκλημα και αυτοκτόνησε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button