Τοπικά Νέα

“Αν μπουν ληστές σπίτι σας… κάντε ότι κοιμάστε” – Αυτό έκανε ηλικιωμένη θύμα διάρρηξης στη Μαραθόπολη

Διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Μαραθόπολη

Οι επικεφαλής των διωκτικών αρχών πέρυσι τον Μάρτιο, έπειτα από το περιστατικό με έναν 88χρονο ο οποίος πυροβόλησε τους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του,  συνέστησαν στους πολίτες-θύματα ληστειών μέσα στο σπίτι τους: “Θωρακιστείτε μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας” και εν συνεχεία, “αν είναι δυνατόν προσποιηθείτε ότι κοιμόσαστε”.

Αυτό έκανε σήμερα το μεσημέρι ηλικιωμένη στη Μαραθόπολη όταν  θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της, στη Μαραθόπολη, περίπου στις 12 το μεσημέρι, την ώρα που αυτή βρισκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο διώροφο σπίτι από την πίσω πορτα και όταν η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε την παρουσία τους έκανε ότι κοιμόταν προκειμένου να γλυτώσει τα χειρότερα. Λίγη ώρα αργότερα, όταν οι δράστες έφυγαν από το σπίτι, αφού πρωτα πήραν χρήματα και κοσμήματα, ειδοποίησε τους συγγενείς της για το συμβάν, ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα και περιπολικό της Αστυνομίας.

Το γεγονός προκάλεσε την ανυσηχια των κατοίκων της Μαραθόπολης, καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που έγινε κάποια διάρρηξη στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button