Αθλητικά

ΑΟ Διαβολιτσίου-ΑΟ Κυπαρισσίας 4-0: Μήνυμα (τίτλου) προς κάθε κατεύθυνση

Σε περίπατο μετέτρεψε το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη νεανική και «αλλαγμένη», τη φετινή σεζόν, Κυπαρισσία ο, εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, ΑΟ Διαβολιτσίου φτάνοντας άνετα στη νίκη με το ευρύ 4-0.

Ο Κώστας Παλαμάρας έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, προχωρώντας σε κάποιες αλλαγές, δίνοντάς της το έναυσμα για εντυπωσιακή εμφάνιση.

Έτσι, μόλις στο 12’ ο Κάνιστρας με ωραίο πλασέ, μετά από σέντρα του Διονύση Γεωργιόπουλου, πέτυχε το 1-0, ήταν η σειρά του Κουλόπουλου να σκοράρει (34’) με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Λιόλιου, γράφοντας το 2-0 και τον Τζανετέα να διαμορφώνει με κεφαλιά το 3-0 στο 44’.

Το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο και το μόνο που άλλαξε στη συνέχεια ήταν το σκορ καθώς στο 71’ ο Νίκος Εμμανουήλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 το οποίο θα μπορούσε να είναι και πιο ευρύ αν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΔ αποδεικνύονταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Αν μη τι άλλο με την εμφάνισή τους αυτή οι ποδοσφαιριστές του Διαβολιτσίου έδειξαν ότι δικαίως θεωρούνται ως το βασικό φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας τις δυνατότητες να προσφέρουν όμορφες εικόνες στη συνέχεια.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος (68’ Ασημακόπουλος), Λιόλιος, Παλιάς (60’ Εμμανουήλ), Μπαστακός, Τζανετέας, Ζάκκας (18’ Σταματελόπουλος), Μπαλόπουλος, Κουλόπουλος (58’ Τσουκαλάς), Πιτσιλής, Κάνιστρας.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δασκαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαφείρης, Αριδάς, Μιτροφ, Ανδρουτσής, Δημητρακάκης (71’ Κοσμόπουλος), Μπακόπουλος, Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος, Θεοχαρόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button