Αθλητικά

ΑΟ Διαβολιτσίου: Με προβλήματα αλλά για αποτέλεσμα κόντρα στο Διαγόρα Βραχνέικων

Επικίνδυνη έξοδο επιχειρεί σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου, καθώς αντιμετωπίζει στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο Βραχνέικων Αχαΐας τον τοπικό Διαγόρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής (φινάλε του α΄ γύρου) του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Οι «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου (προέρχονται  από τις σπουδαίες νίκες κόντρα σε Αίαντα Γαστούνης, Ναυπακτιακό Αστέρα), θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα παραμένοντας έτσι στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης και ο συνεργάτης του Γιάννης Αντωνόπουλος θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Περικλή Δημητρίου (αποβλήθηκε  στον αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα) και Δημήτρη Πιτσιλή (συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών). Επίσης δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι οι Ζόζεφ, Γουερέ (απουσίασαν και από την προηγούμενη συνάντηση με τον Ναυπακτιακό Αστέρα).

Όσο για τον έμπειρο αμυντικό Τάσο Καντούτση, που τραυματίστηκε στο Κυριακάτικο ματς, αναμένεται να είναι «ετοιμοπόλεμος».

Το ματς Διαγόρα Βραχνέικων – ΑΟ Διαβολιτσίου ορίστηκε να σφυρίξει ο Βασίλειος Τσάκαλης από την ΕΠΣ Ηλίας, ενώ βοηθοί θα είναι οι Γεώργιος Καραμέρος και Χρήστος Λιάππης (αντί του αρχικά ορισθέντος Δημητρίου Κόρδα) από την ίδια Ένωση.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Τα υπόλοιπα ματς της 13ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου, με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τα σφυρίζουν, είναι τα εξής:

Ώρα 3.00 μ.μ.

Αίαντας Γαστούνης-Τηλυκράτης Λευκάδας: Ρέκκας Ηλίας, Γκούμας Νικόλαος- Μπουρίκας Ηλίας (Μεσσηνίας)

Παναγρινιακός – Παναιγιάλειος: Τσιώρης Παναγιώτης, Μάνος – Βατός (Άρτας)

Αναγέννηση Άρτας – Παναχαϊκή: Φίτσας (Κέρκυρας), Κατσαρός -Μπύρος (Ευρυτανίας)

Ναυπακτιακός Αστέρας- ΠΑΟ Βάρδας: Αλαφογιάννης, Βασιλείου -Καλαμπούκας (Βοιωτίας)

Ρεπό: Εθνικός Σκουλικάδου, Αχέρων Καναλακίου.

Κώστας Ηλιόπουλος: «Παίξαμε με ψυχή και πάθος παίρνοντας μια σημαντική νίκη»
Ο έμπειρος επιθετικό του ΑΟ Διαβολιτσίου, Κώστας Ηλιόπουλος, που σημείωσε το «χρυσό» γκολ στη νίκη κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα, δήλωσε τα εξής: «Κατ’ αρχάς ευχές σε όλους για καλή χρονιά  με υγεία. Επίσης θα ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Ναυπακτιακού Αστέρα Μπατσή που τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα. Όσον αφορά τώρα στο παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο. Αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα που έχει κάνει ορισμένες προσθήκες. Οι συμπαίκτες μου έπαιξαν με πολύ ψυχή και πάθος, στοιχεία που χρειάζονται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για να παίρνεις τα αποτελέσματα. Πετύχαμε μία ακόμη σημαντική νίκη που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την επίτευξη του στόχου μας. Σε 2-3 παιχνίδια, μπορούμε να έχουμε «αγκαλιάσει» την παραμονή στην κατηγορία. Είμαστε μια οικογένεια στον ΑΟ Διαβολιτσίου. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές  έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Ένα στοιχείο που θέλω να σταθώ είναι πως κάποιοι παράγοντες του ποδοσφαίρου στη Μεσσηνία δεν βοηθούν την ομάδα. Το γηπεδικό είναι σημαντικό πρόβλημα για εμάς. Δεν χρησιμοποιούμε τη φυσική μας έδρα ενώ κάθε ημέρα ψάχνουμε γήπεδο για προπόνηση.  Παρόλα αυτά η ομάδα πηγαίνει καλά και όπως προανέφερα μπορούμε σύντομα να πετύχουμε το βασικό στόχο μας».

Σε ερώτησή μας για τη μη προσέλευση πολλών φιλάθλων στο γήπεδο, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποια εμπάθεια προς την ομάδα του Διαβολιτσίου. Σίγουρα αν παίζαμε στο γήπεδό μας τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αυτή την περίοδο βλέπετε υπάρχει και η ελαιοσυγκομιδή».

 

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button