ΑστυνομικάΔήμος Οιχαλίας

Απάντηση Αντιδημάρχου Οιχαλίας σε δημοσίευση της Ενώσεως Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νόμου Μεσσηνίας

ΘΕΜΑ: «Περί ανάρτησης δημοσίευσης της Ενώσεως Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νόμου Μεσσηνίας, σχετικά με το στέγαστρο στο Π.Κ. Μελιγαλά»

Κατόπιν ενημέρωσης μου, σχετικά με δημοσιεύσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μεριάς της Ενώσεως Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νόμου Μεσσηνίας, σχετικά με τη δημιουργία στεγάστρου στο Π.Κ. Μελιγαλά, είμαι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσω για τα εξής:

Ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οιχαλίας, ουδέποτε ήρθα σε επαφή με την εν λόγω Ένωση.

Επανειλημμένως, οι μόνοι με τους οποίους έχω έρθει σε επαφή, είναι ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, Πύραρχος κύριος Γεωργανάς, ο Διοικητής Π.Υ. Καλαμάτας, Αντιπύραρχος κύριος Κατσαφάδος, ο οποίος έχει επισκεφθεί το Δήμο Οιχαλίας και εμένα προσωπικά περισσότερες από 10 φορές μέσα στο έτος για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και ο Προϊστάμενος του Π.Κ. Μελιγαλά, Πυραγός κύριος Μπουντακόπουλος.

Από μεριάς Δήμου, έχουμε ενημερώσει για την πορεία του θέματος και συγκεκριμένα για την τροποποίηση στην οποία θα προβεί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας για την εξεύρεση όλου του ποσού που χρειάζεται, πράγμα το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ως εκ τούτου, οι εν λόγω δημοσιεύσεις αποτελούν ανακρίβειες και είναι παντελώς αναληθείς.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Ντονάς Ηλίας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button