Τοπικά Νέα

Απάντηση Λεβεντάκη σε Λεπίδα: “Ο εν λόγω Φώτιος Λεπίδας «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια»”

Δείτε τι αναφέρει απαντητική επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας στην επιστολή του δικηγόρου Φώτη Λεπίδα

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με έκπληξη, οργή και αγανάκτηση ανέγνωσα το από 02-12-2022 δελτίο τύπου του Δικηγόρου Πατρών Φωτίου Λεπίδα, το οποίο δημοσιεύθηκε στην διαδικτυακή εφημερίδα – ιστοσελίδα Gargalianoionline, με το οποίο ο εν λόγω Φώτιος Λεπίδας, για άλλη μια φορά, διαστρεβλώνει την αλήθεια και κατακρεουργεί την πραγματικότητα.

Προκύπτει δε, από μία απλή ανάγνωση του παραπάνω δελτίου τύπου, ότι ο εν λόγω Φώτιος Λεπίδας «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια» και τούτο διότι:

1)Σημειώνω ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου και το έχουν αποδείξει οι, μέχρι τώρα, πράξεις μου «να το βάζω στα πόδια» την ώρα της κρίσεως, όπως ψευδώς διατείνεται, ο εν λόγω κύριος, αφού, όσον αφορά την από 28-6-2022 ψευδέστατη, στο σύνολό της, αγωγή του Φώτιου Λεπίδα, εις βάρος μου, έχω ήδη καταθέσει δικόγραφο προτάσεων, γεγονός το οποίο αποκρύπτει ο Φώτιος Λεπίδας, με το οποίο καταρρίπτονται, ένας προς ένας, οι ψευδείς και άκρως συκοφαντικοί ισχυρισμοί, για μένα, του Φώτιου Λεπίδα, το δε δικόγραφο της προσθήκης – αντίκρουσής μου, που θα κατατεθεί εντός της νόμιμης προθεσμίας, θα αποτελέσει οδυνηρή έκπληξη γι’ αυτόν και τους ομόσταβλούς του,

2)Ουδεμία ποινική δίωξη εκκρεμεί, εις βάρος μου, σε σχέση με την, επίσης, καθ’ όλα ψευδή και συκοφαντική μήνυση του Φώτιου Λεπίδα αφού, αν και μου ασκήθηκε ποινική δίωξη, για ένα και μόνο αδίκημα, ήδη με την με αριθμόν 32/2021 Διάταξη του κ. Εισαγγελέως Εφετών Καλαμάτας, έχω απαλλαγεί πανηγυρικά και από το αδίκημα αυτό, γεγονός το οποίος, επίσης, αποκρύπτει ο εν λόγω Φώτιος Λεπίδας και

3)Τέλος, για την φερόμενη παραίτησή μου από δικόγραφο αγωγής μου, εις βάρος του εν λόγω Φωτιου Λεπίδα, αυτός αποκρύπτει ότι η παραίτηση αφορά μόνο το δικόγραφο και όχι το δικαίωμά μου να ασκήσω εναντίον του νέα αγωγή, η οποία τον πληροφορώ ότι θα ασκηθεί λίαν συντόμως, ώστε ο αμετανόητος και αδίστακτος αντίδικός μου Φώτιος Λεπίδας, ο οποίος διακατέχεται από εφήμερα επίπλαστα αισθήματα ευφορίας, πιστεύοντας ότι το αρχήθεν παράνομο σχέδιο του έχει επιτευχθεί, να λάβει τα επίχειρα των πράξεών του, γιατί όπως αναφέρει και το λατινικό ρητό: «finis coronat opus», δηλαδή «το τέλος στεφανώνει το έργο» και αυτό το τέλος θα το δώσει η μόνη αρμόδια προς τούτο, η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αποστομωτική απάντηση, για τις πράξεις μου και τις ενέργειές μου ως Δήμαρχος Τριφυλίας, έδωσε στον κ. Φώτιο Λεπίδα και τους ομόσταβλούς του ο λαός της Τριφυλίας και το ίδιο θα πράξει, εκ νέου, σε λίγους μήνες.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, ο κ. Φώτιος Λεπίδας και οι ομόσταβλοι αυτού, είναι λίγη, ελάχιστη υπομονή.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 06-12-2022

Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΑΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Προτάσεις τύπου: “…διακατέχεται από εφήμερα επίπλαστα αισθήματα ευφορίας…” ή “…finis coronat opus…”, τις έχεις γράψει εσύ σίγουρα Δήμαρχε!

    Το αν θα ξαναβγεις όπως ισχυρίζεσαι, άσε να το κρίνουμε εμείς καλύτερα. ΄Οπότε καλύτερα να είσαι εσύ αυτός που θα έχει λίγη, ελάχιστη υπομονή και θα δεις πού θα σε στείλουμε!

  2. Δήμαρχε εσύ μόνο τον παπαγάλο μπορείς να κάνεις…όλοι έχετε ημερομηνία λήξης…εσύ τον ερχόμενο Οκτώβρη τέλοςςςςςςςςςςςςςςςς

  3. Ευτυχώς τελειώνεις και θα απαλλαγούμε από εσένα τις απειλές σου και τα μόνο εγώ μπορώ

    ΕΓΓΥΣ ΓΑΡ Ο ΧΡΟΝΟΣ να απαλλαγούμε από την παρουσία σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button