Αθλητικά

Απίστευτα πράγματα στην ΑΕΚ – Παραδέχονται το «έγκλημα» – Αυτός την… πληρώνει

Έντονος προβληματισμός υπάρχει πλέον στην ΑΕΚ, καθώς λίγες ώρες πριν μάθει τον ευρωπαϊκό της αντίπαλο για τη μεγάλη μάχη ώστε να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπήρξε ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι, που έβγαλε στην επιφάνεια το μεγάλο πρόβλημα στα στόπερ.

Αν και ακόμα δεν είναι επίσημο, ο Ουκρανός αμυντικός αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον ένα μήνα. Αυτό εκτιμούσαν από την Ένωση, τονίζοντας αυτή θα είναι η ιατρική διάγνωση και σημειώνοντας πως η απουσία του μπορεί να είναι και μεγαλύτερη, καθώς ο έμπειρος αμυντικός, σε όλες του τις αποθεραπείες είναι πολύ προσεκτικός και τις «τραβάει» περισσότερο. Δεν αποκλείεται δηλαδή να τον δούμε ξανά στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ από το… φθινόπωρο!

Η εξέλιξη αυτή, όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr με σχετικό ρεπορτάζ από την Κυριακή φέρνει έξτρα «πονοκεφάλους» στον Ουζουνίδη, αλλά και έντονο προβληματισμό στην διοίκηση, καθώς είναι πλέον εμφανές πως κάτι δεν πήγε καλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Όλοι γνώριζαν άλλωστε και έχει αποδειχτεί από την περσινή σεζόν, πως ο Τσιγκρίνσκι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και ότι μπορεί να είναι από τους πιο ποιοτικούς στόπερ στην Ελλάδα, όμως είναι μεγάλο ρίσκο να στηριχτείς πάνω του. Πέρυσι είχε πίσω του τον Βράνιες να τον καλύπτει όποτε έλειπε, ωστόσο φέτος οι Τσόσιτς, Οικονόμου και Λαμπρόπουλος είναι εξίσου «εύθραστοι», γεγονός που ενδέχεται να δημιουργήσει σημαντικό θέμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μουρμούρες και στο… βάθος Λύμπε

Μετά τον τραυματισμό τους Τσιγκρίνσκι και διαπιστώνοντας πως υπάρχει θέμα στην άμυνα, ξεκίνησε και η… γκρίνια για το πώς κινήθηκε η ΑΕΚ στις μεταγραφές και για τον τρόπο που κάλυψε τα κενά των αποχωρήσεων. Δεν είναι τυχαίο το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας» για τα λάθη που θα μπορούσαν να είχαν προβλεφθεί (βλέπετε στο τέλος).

Στην διοίκηση υπάρχει έντονος προβληματισμός, καθώς πλησιάζουμε στα προκριματικά και φαίνεται πως έχουν γίνει πλέον ξεκάθαρα λάθη στον σχεδιασμό. Τόσο με παίκτες που δεν ήρθαν όσο και μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν με καθυστέρηση (Μπογιέ, Πόνσε) ή με παίκτες που ήρθαν αλλά δεν είναι σίγουρο πως μπορούν να καλύψουν το κενό των προκατόχων τους (Οικονόμου).

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις. Στο «κάδρο» έχει μπει πλέον για τα καλά ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος χρεώνεται πολλά από τα λάθη του καλοκαιριού. Ίσως δεν είναι τυχαίο πως το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα δημοσιεύματα περί σημαντικών λαθών στον καλοκαιρινό σχεδιασμό, πριν την άφιξη του Ματιάσεβιτς.

Πέταγαν στην προετοιμασία, χάθηκαν τώρα!

Εκτός του επικοινωνιακού όμως, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι και μπορεί με τις κινήσεις των Πόνσε και Μπογιέ η ΑΕΚ να έκλεισε τις τρύπες στην επίθεση, όμως στην άμυνα υπάρχει πρόβλημα. Ο Τσιγκρίνσκι ήδη θα χάσει το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ ο Τσόσιτς δεν είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βγάλει περισσότερα από 20 παιχνίδια.

Μάλιστα, προσφάτως ενημερωθήκαμε πως είναι και… ανέτοιμος και υπέρβαρος, ένας ποδοσφαιριστής που είχε «επιστρέψει» πολύ δυνατά στην προετοιμασία. Το ίδιο ίσχυε και για τους Λαμπρόπουλο – Οικονόμου που είχαν φτιάξει μία φοβερή τετράδα στα μετόπισθεν και σύμφωνα με τα όσα γράφονταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, είχαν καλύψει ήδη το κενό του Βράνιες. Λίγες ημέρες όμως πριν τα προκριματικά, φαίνεται πως μόνο ο Λαμπρόπουλος είναι πανέτοιμος για να παίξει επίσημο ματς!

Όπως άλλωστε έγραφε ο κιτρινόμαυρος Τύπος σήμερα, επικρατεί έντονος προβληματισμός στην Ένωση μετά τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι. Το πρωτοσέλιδο της Ώρας το αναφέρει ξεκάθαρα, ότι ο Λαμπρόπουλος είναι ο μόνος έτοιμος στόπερ.

Δείτε το:

 

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button