Viral

Απίστευτο βίντεο: Αυτοκίνητο καβάλησε ράμπα γερανού και πέταξε κυριολεκτικά στον αέρα

Εικόνες που παραπέμπουν μόνο σε… video game καταγράφηκαν σε αυτοκινητόδρομο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπου ένας οδηγός ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα σε ράμπα οχήματος οδικής βοήθειας, με αποτέλεσμα να πετάξει στον αέρα με το αυτοκίνητό του.

Αναλυτικότερα, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 24 Μαΐου και καταγράφηκε από την κάμερα στο σώμα ενός βοηθού σερίφη της κομητείας Λάουντες.

Ο αστυνομικός βρισκόταν εκεί για ένα τροχαίο ατύχημα, όπως και ένα όχημα οδικής βοήθειας προκειμένου να φορτώσει ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή, ένα άλλο αυτοκίνητο φαίνεται να κατευθύνεται με ταχύτητα προς τον γερανό, να καβαλάει τη ράμπα του και στη συνέχεια να εκτοξεύεται στον αέρα για πολλά μέτρα, μέχρι που τελικά «προσγειώθηκε» στο οδόστρωμα και χτύπησε άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν έφηβος και έτρεχε με πάνω από 120 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button