Viral

Απίστευτο βίντεο: Πήγε σε οίκο ανοχής, αρνήθηκε να πληρώσει και… πήδηξε από το παράθυρο

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από Χιλή, το οποίο δείχνει έναν άνδρα να έχει πηδήξει από το παράθυρο οίκου ανοχής στην προσπάθειά του να το σκάσει χωρίς να πληρώσει για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο άνδρας προσπαθεί να το σκάσει από τον οίκο ανοχής, ωστόσο στη βιασύνη του προσγειώνεται πολύ άτσαλα στο έδαφος.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας επισκέφτηκε έναν οίκο ανοχής της Χιλής και εκεί ζήτησε να βρεθεί ερωτικά με δύο ιερόδουλες, ενώ στην πράξη θα συμμετείχε και ένας ακόμα άνδρας. Όταν μετά την ερωτική επαφή τον ενημέρωσαν ότι το κόστος ήταν 500 δολάρια, εκείνος αποφάσισε να το βάλει στα πόδια χωρίς να πληρώσει.

Έτσι επέλεξε να πηδήξει από το παράθυρο πέφτοντας άτσαλα στο κράσπεδο. Στη συνέχεια και αφού ακούστηκε μια κραυγή πόνου, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζονται δύο ιερόδουλες που κατεβαίνουν από την πόρτα του κτηρίου και του φωνάζουν να σταματήσει και να επιστρέψει για να πληρώσει.

Ο άλλος άνδρας που συμμετείχε στην ερωτική πράξη εμφανίζεται τελευταίος φορώντας μια μπλούζα των San Antonio Spurs με το όνομα του Καουάι Λέοναρντ στην πλάτη.

Δείτε το απίθανο βίντεο

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button