Κόσμος

Απίστευτο: Η μπριζόλα «κουνιέται» πριν την τεμαχίσει – Βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο μια γυναίκα από την Μαλαισία διαπιστώνει ότι η ωμή μπριζόλα που ετοιμάζεται να τεμαχίσει, «κουνιέται».

Δεν πίστευε στα μάτια της μια γυναίκα από τη Μαλαισία όταν επιχείρησε να κόψει ένα κομμάτι ωμό κρέας και αυτό άρχισε να «κουνιέται». Ο γιος της κατέγραψε την απίστευτη σκηνή, ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, με εκατομμύρια προβολές, 20.000 likes και 14.000 κοινοποιήσεις.

«Γιατί κινείτια το κρέας; Η μαμά μου φοβάται να την μαγειρέψει» ανέφερε ο Τεό, που βιντεοσκόπησε τη σκηνή.Όπως υποστήριξε, η μπριζόλα σταμάτησε να «σφίγγει» όταν την έβαλε ξανά στο ψυγείο.

«Ήμαστε λίγο σοκαρισμένοι και φοβισμένοι, αλλά μετά απλά προσποιηθήκαμε ότι δεν συνέβη.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου στη Μαλαισία σχολίασαν το βίντεο, εξίσου έκπληκτοι από το φαινόμενο.

Τα «ζωντανά» νεύρα

Σύμφωνα με ένα άρθρο στον Τύπο της Μαλαισίας, το κομμάτι κρέατος ήταν τόσο φρέσκο ​​που τα νεύρα ήταν ακόμα «ζωντανά», όταν ήρθε η ώρα να κοπεί.

Ένα παρόμοιο βίντεο εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το περασμένο καλοκαίρι, κομμάτια ωμού κοτόπουλου άρχισαν να ανακατεύονται σε ένα πιάτο, ένα από αυτά έπεσε ακόμη και από το τραπέζι, φοβίζοντας τους πελάτες ενός εστιατορίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button