ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Απασβέστωση των μαντρών – τοιχίων στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας

Απασβέστωση των μαντρών – τοιχίων στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας και προσωρινό φωτισμό της περιοχής όπου εκτελείται το έργο της ανάπλασης, και δεν υπάρχει, αιτείται ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας.

Στο έγγραφο προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας, σημειώνεται: «Κατά τη συνάντηση γνωριμίας του Συλλόγου μας με τον κ. δήμαρχο είχαμε αναφέρει κάποιες προτάσεις που άπτονται του ρόλου του συλλόγου. Μία απ’ αυτές ήταν η απασβέστωση των μαντρών – τοιχίων γύρω απ’ το Ηρώο, Αγ. Τριάδα – Παζαρόβρυση. Θεωρούμε ότι είναι μια κατάλληλη περίοδος με δεδομένο ότι έχει αρχίσει η ανάπλαση της πλατείας και ούτως ή άλλως έχει διακοπεί η διέλευση των οχημάτων και υπάρχει ήδη η αναστάτωση. Επίσης δε θα χρειαστεί αργότερα να περάσουν μηχανήματα που ίσως δημιουργήσουν προβλήματα στο έργο. Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την απασβέστωση θεωρώντας ότι το κόστος είναι χαμηλό και δεν θα επιβάρυνε τον προϋπολογισμό σας. Έτσι πιστεύουμε θα παρουσιαζόταν κι ένα πιο ολοκληρωμένο έργο μαζί με την ανάπλαση.

2) Εύλογη είναι η ανάγκη τοποθέτησης κάποιων προβολέων προσωρινών, έως την ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης. Λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης για τις ανάγκες του έργου έχει δημιουργηθεί μια συσκότιση στην πλατεία και τους γύρω δρόμους, προκαλώντας δυσκολίες στους κατοίκους και επισκέπτες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button