Τοπικά Νέα

Απεβίωσε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Γιώργος Ψώνης

Διετέλεσε για 5 χρόνια Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Γαργαλιάνων

Ιδιαίτερη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Γιώργου Ψώνη, προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, ο οποίος έφυγε χθες το απόγευμα από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

«Ψυχή» και δραστήριο μέλος του Συλλόγου, παρέμεινε πιστός στις επάλξεις της κοινωνικής προσφοράς μέχρι τέλους και παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας τον τελευταίο χρόνο, προσέφερε απλόχερα την στήριξή του στα μέλη του συλλόγου. Ο Γιώργος Ψώνης, ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα, ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Το τελευταίο αντίο θα του απευθύνουν οι οικείοι, τα μέλη του Συλλόγου και όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, την Κυριακή 18 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό Αγίων Πάντων Γαργαλιανων, όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Το gargalianoionline απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΩΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
    ΕΝΑ ΤΕΚΝΟ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΥΑΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΕΤΡΟ ΚΟΚΚΩΝΗ ΟΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ.
    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ
    ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ.
    ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ,ΓΕΙΤΟΝΑ ,ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ …
    ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ. ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ

  2. Καλο παραδεισο μπαρμπαΓιωργη,οπως σε ελεγα παντα.
    Απο τους πιο ντομπρους, ”σερνικους” ανθρωπους που γνωρισα μετα τον πατερα μου,ο λογος σου σπαθι κ οι δικες σου συμβουλες,κανονες για τον μελλον μου.
    14 χρ. τοτε εγω παιδακι,απο τα πρωτα μου μεροκαματα,ειχα την τυχη να δουλεψω μαζι σου,γκαρσονι.μακαρι ολοι οι εργοδοτες να σου εμοιαζαν.
    Θα σε θυμαμαι παντα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button