Lifestyle

Αποθέωση των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Κατάμεστο το Παναθηναϊκό Στάδιο για τη συναυλία του θρυλικού ροκ συγκροτήματος

Την αποθέωση γνώρισε το δημοφιλές ροκ συγκρότημα των Scorpions στη μεγάλη συναυλία του στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με τον τραγουσιδτή και ηγέτη του σχήματος Κλαους Μάινε να υποδέχεται το πλήθο στα ελληνικά λέγοντας «καλησπέρα Αθήνα».

O Μάινε είπε ότι είναι τιμή του να παίζει σε αυτό το στάδιο, καλοσωρίζοντας στη σκηνή την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, που υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή άνοιξε τη συναυλία ερμηνεύοντας ορχηστρικά το Days of glory. Στη συναυλία υπό τον τίτλο «Once in a Lifetime», οι παλαίμαχοι της ροκ σκηνής με την τεράστια απήχηση στην Ελλάδα παρουσίασαν μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με συμφωνικό ήχο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους της μπάντας.

Με τη χθεσινή συναυλία το κλασικό ροκ συγκρότημα δημιούργησε μια γέφυρα μεταξύ της ροκ και της συμφωνικής μουσικής. Η μουσική συνάντηση των Scorpions και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ακολουθεί το μουσικό αποτύπωμα του Κρίστιαν Κολονόβιτς και τη συναυλία που έδωσαν οι Γερμανοί ρόκερ με τη Φιλαρμονική του Βερολίνου.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε το θρυλικό συγκρότημα για ένα δίωρο εκρηκτικό live.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button