Τοπικά Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Τραγικά προφητική αίτηση στον Δήμαρχο Τριφυλίας ένα χρόνο πριν το θανατηφόρο τροχαίο τριών μαθητών

Τραγικά προφητική αίτηση στον Δήμαρχο Τριφυλίας ένα χρόνο πριν για δημιουργία Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Τριφυλία

Ο κ. Κατσίβελας ούτε που απάντησε στην αίτηση και ο κ. Καλκαβούρας δεν έχει καν ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Με αφορμή τον άδικο θάνατο των τριών μαθητών πριν λίγες ημέρες στην άσφαλτο και τα επιμορφωτικά σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής που προβλέπεται να γίνουν στην Κυπαρισσία από το Υπουργείο Μεταφορών (βλέπε δημοσίευμα μας 28.11.2018) σας παρουσιάζουμε σήμερα αίτηση του συμπολίτη μας, δικηγόρου, Νίκου Νικολακόπουλου και του αδελφού του, φιλόλογου, Χρήστου Νικολακόπουλου προς τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, με την οποία αιτήθηκαν την ίδρυση Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Η τραγικά προφητική αίτηση πρωτοκολλήθηκε στον Δήμο Τριφυλίας στις 8-11-2017 και ήταν προς τον Δήμαρχο Τριφυλίας και κοινοποιούμενη προς τον Πρόεδρο Δ.Σ. Τριφυλίας κ. Ιωάννη Καλκαβούρα και το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Μέχρι και σήμερα, ο Δήμαρχος Τριφυλίας που ήταν ο αποδέκτης της αίτησης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Και μέχρι σήμερα ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας δεν έχει θέσει την αίτηση των πολιτών για ίδρυση Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στα Φιλιατρά Δήμου Τριφυλίας σε ημερήσια διάταξη συνεδρίασης και δεν έχει καν ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για την αίτηση.

Κι όμως μετά το τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή τριών νέων παιδιών στην Κυπαρισσία, έγιναν αλλεπάλληλες δηλώσεις μπροστά σε κάμερες τηλεοπτικών καναλιών από τον κ. Δήμαρχο Τριφυλίας.

Η αίτηση των πολιτών παρατίθεται αυτούσια, ως εξής;

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button