Κόσμος

Αποκεφαλισμένο φίδι δάγκωσε και παραλίγο να σκοτώσει τον άντρα που το σκότωσε (pic)

Απίστευτη εξέλιξη είχε η «μάχη» ενός αγρότη από το Τέξας με έναν κροταλία μήκους 1,5 μέτρου, που εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας.

Ο άτυχος αγρότης αφού εντόπισε τον ερπετό που κρυβόταν κουλουριασμένο στον αχυρώνα του ζευγαριού, πήρε ένα φτυάρι και κατάφερε καίριο πλήγμα στο φίδι, αποκεφαλίζοντάς το.

Όμως, ο κροταλίας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς παρότι αποκεφαλισμένος, κατάφερε να δαγκώσει το χέρι του άντρα που πήγε να το μαζέψει για να το πετάξει μακριά.

Αμέσως, οι φρικτοί πόνοι έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ η σύζυγός του τον μετέφερε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου και χρειάστηκε η χορήγηση τουλάχισατον 36 δόσεων αντιοφικού ορού, ώστε ο αγρότης να διαφύγει τον κίνδυνο.

Το χέρι του Σούτκλιφ παραμορφώθηκε δραματικά από το οίδημα, ενώ η δόση του δηλητηρίου που εκχύθηκε στον οργανισμό του, προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία και βλάβης σε πολλά ζωτικά όργανα.

Πλέον, η κατάσταση του άτυχου άντρα κρίνεται σταθερή, με τους γιατρούς να επισημαίνουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι κροταλίες διαθέτουν ένα από τα ισχυρότερα δηλητήρια παγκοσμίως, ενώ οι επιστήμονες εφιστούν την προσοχή σε όσους βρεθούν αντιμέτωποι με τα δηλητηριώδη ερπετά, καθώς ακόμα και νεκρά μπορούν αν επιφέρουν θανάσιμους τραυματισμούς σε όσους έρθουν σε επαφή με τα δόντια τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button