Τοπικά Νέα

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη ̟η προσφυγή Κουκούµη για τα αντιπλημμυρικά έργα σε Γαργαλιάνους και Χοχλαστή

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη ̟Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η από 12-11-2018 ̟προσφυγή του Σαράντου Κουκούµη κατά της 213/2018 Α.Ο.Ε. του ∆ήµου Τριφυλίας

Να θυμίσουμε πως ο κ. Κουκούμης τον περασμένο Νοέμβριο προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για τη μεγάλη -και αδικαιολόγητη σε σχέση με το κόστος- έκπτωση των αντιπλημμυρικών έργων σε Γαργαλιάνους και Χοχλαστή, κατέθεσε ο Σαράντος Κουκούμης. Ο κ. Κουκούμης ζητούσε να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση 213/2018 της Οικονομικής Επιτροπής και να επακολουθήσουν τα οριζόμενα από το νόμο, επειδή θεωρούσε ότι δεν διασφαλίζεται η ορθή εκτέλεση του έργου, με κίνδυνο ή να μειωθεί το φυσικό αντικείμενο του έργου ή να εγκαταλειφθεί ημιτελές και ο δήμος να εμπλακεί σε δικαστικές περιπέτειες, με αποτέλεσμα να υπερβεί το κόστος του προϋπολογισμού και οποιαδήποτε από τις ανωτέρω κατάληξη θα είναι βλαπτική για το συμφέρον του δήμου.

ολόκληρη η απόφαση 6Ε97ΟΡ1Φ-ΘΚΒ

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button