Αθλητικά

Απρόσμενη εξέλιξη με Σπανούλη και Ολυμπιακό – Πρόταση έκπληξη

Επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα, αλλά ο προβληματισμός και μάλιστα μεγάλος συνεχίζει να υπάρχει.

Προβληματισμός, που έχει να κάνει με το ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα η ομάδα κατρακύλαγε με συνέπεια να έχει ουσιαστικά αποκλειστεί από την επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Τα περισσότερα σκάγια, όπως είναι φυσικό, πάνε στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής είναι εκείνος, που συγκεντρώνει την μεγαλύτερη ευθύνη.

Του καταλογίζουν τους μέτριους ξένους, το γεγονός ότι δεν υπήρξε καλή διαχείριση του Σλούκα σε σχέση με τον Σπανούλη, ακόμη και το ότι δεν πήρε ξένο όταν είχε τεθεί θέμα και οι Αγγελόπουλοι είχαν δώσει το ΟΚ.

Ο Μπαρτζώκας έχει και του χρόνου συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα οι Αγγελόπουλοι δεν είναι από εκείνους, που αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Εχουν πυκνώσει, όμως, οι φωνές, που ζητάνε αντικατάσταση του Μπαρτζώκα με έναν πιο φρέσκο προπονητή. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι, ακόμη και δημοσιογράφοι, που υποστηρίζουν ότι η καλύτερη λύση θα είναι να αναλάβει ο Βασίλης Σπανούλης ως χεντ κόουτς. Κάτι τέτοιο αναφέρεται ότι είναι και επιθυμία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να έχουμε απάντηση σε αυτό το θέμα. Μετά τις 9 Απρίλη, όταν και ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων», όλα τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν στην θέση τους.

Ο, τι και να γίνει, πάντως, ο Ολυμπιακός προχωράει ήδη υποθέσεις παικτών για τη νέα σεζόν και κοιτάζει να ενισχύσει και τον ελληνικό του κορμό. Στο πλαίσιο αυτό είναι η απόκτηση του Κώστα Κουφού, μεγάλη επιθυμία είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ στο στόχαστρο είναι σίγουρα ο Μιχάλης Λούντζης του Προμηθέα (πρώην του Παναθηναϊκού), ενώ την ίδια ώρα γράφεται από πολλούς και το όνομα του Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και πολύ καιρό χωρίς διάκριση και ήρθε η ώρα να αντιδράσει δυναμικά, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στις μέρες, που τον χαιρόταν ο κόσμος του.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button