Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Απόβαση στην Πύλο των “γαλάζιων” συμμαχικών δυνάμεων [εικόνες]

Συνωστισμός πολιτικών στο φετινό εορτασμό της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και σημαντικών προσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας, γιόρτασε η Πύλος την 191η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου.

Ισχυρό στίγμα γαλάζιων στελεχών είχε η χθεσινή αναπαράσταση της ναυμαχίας στο παλαιό λιμάνι της Πύλου. Και ενώ το πρωί, στην παρέλαση, τον «πρώτο» λόγο είχε η κυβέρνηση με την παρουσία υπουργών και βουλευτών της, το πραγματοποιήθηκε η παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και τον πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έδωσαν “γαλάζιο” τόνο στις εκδηλώσεις.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφθασε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου και τον υποδέχθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν τη φαντασμαγορική αναπαράσταση της Ναυμαχίας στην προβλήτα του λιμανιού της Πύλου, παρουσία χιλιάδων κόσμου.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία των ισχυρών ανδρών της ΝΔ «τράβηξε» στην Πύλο και αυτοδιοικητικούς, οι οποίοι προετοιμάζονται εν όψει των εκλογών του Μαΐου, καθώς και ενδιαφερόμενους για βουλευτική υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές.

Δήλωση Σαμαρά


Λακωνική δήλωση Σαμαρά: «Εμείς εδώ γιορτάζουμε μια μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα, τη νικηφόρα Ναυμαχία του Ναυαρίνου, την ώρα που κάποιοι βυθίζονται στη λάσπη των Πρεσπών».

Δείτε εικόνες:

 

 

Exit mobile version