Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Από μπάτσελορ πάρτι στο Πετροχώρι βρέθηκαν στο… αστυνομικό τμήμα!

 

ba85fe1abd218399a0a1013ca72bd03a_L


Περιπετειώδες ήταν το μπάτσελορ που θέλησε να περάσει στη Μεσσηνία παρέα νεαρών αγοριών από την Αθήνα, αφού φαίνεται ότι ήπιαν λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενος για κλοπή αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας “Ελευθερία” που υπάρχουν, η παρέα επέλεξε το Πετροχώρι Πυλίας για τη διασκέδασή της. Και πραγματικά οι νεαροί άνδρες διασκέδασαν με την ψυχή τους, καταναλώνοντας όμως λίγο αλκοόλ παραπάνω. Ετσι όταν ξημερώματα Σαββάτου αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Αθήνα, έκαναν μια μικρή στάση στα Φιλιατρά για να πιουν καφέ και να πάρουν κάτι για το δρόμο.

Μετά τη σύντομη στάση τους όμως κι ενώ έφευγαν, ξέχασαν έναν από την παρέα πίσω στα Φιλιατρά… ο οποίος όμως δεν φάνηκε να πτοείται. Χωρίς να χάσει χρόνο μπήκε σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο που βρήκε μπροστά του, το οποίο ήταν ανοιχτό και προσπάθησε να φύγει. Οπως λένε οι πληροφορίες, ο άντρας είχε πιει… λίγο παραπάνω και δεν καταλάβαινε και πολλά. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος μετά από μικρή φασαρία κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει στην Αστυνομία που έφτασε στο σημείο.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και μετά από λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος, αφού του απαγγέλθηκαν οι σχετικές κατηγορίες. Όπως και να έχει πάντως, το πάρτι αυτό θα τους θυμίζει κάτι από την ταινία “Hangover”.

Κ.Μπ. eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button