Αστυνομικά

Αρκαδία: Ζευγάρι μαζί με τον… ανήλικο γιο του διέρρηξε σπίτι

Οι διαρρήξεις είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο αστυνομικό δελτίο. Οι διαρρήξεις όμως στις οποίες εμπλέκεται μια ολόκληρη οικογένεια – και μάλιστα όταν αυτή περιλαμβάνει και ανήλικο παιδί – σπανίζουν.

Ολόκληρη οικογένεια εμπλέκεται στην εισβολή που έγινε μέρα-μεσημέρι της Δευτέρας σε ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία, από το οποίο οι γονείς και τα δυο παιδιά τους άρπαξαν διάφορα είδη οικιακής χρήσης!

Ο 47χρονος πατέρας, η συνομήλικη σύζυγός του και οι γιοι τους, ένας 23χρονος και ένας ανήλικος, εντοπίστηκαν μέσα σε λίγη ώρα, συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στο ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκαν και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ και ο ανήλικος δεν είχε καν εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button