Κόσμος

Αρρωστημένο έγκλημα: 19χρονος απήγαγε και βίασε μέχρι θανάτου μητέρα

Φρίκη έχουν προκαλέσει στην κοινωνία της Ρωσίας, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού και δολοφονίας μίας 41χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 13 και 11 ετών.

Η Σβετλάνα Σαπόγκοβα  όπως είναι το όνομα  της μητέρας, βρέθηκε  από περαστικούς μέσα στα αίματα και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στη ζωή. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό, καθώς τα εσωτερικά της τραύματα ήταν τόσο μεγάλα, που ο οργανισμός της δεν άντεξε και κατέληξε.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία η οποία ανέλαβε την έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης, η μητέρα  απήχθη από  έναν 19χρονο νεαρό,ονόματι Ντανίλ Τσέσκο ο οποίος την τραβούσε από τα μαλλιά με μίσος και την οδήγησε στο αυτοκίνητό του, όπου και υλοποίησε το αρρωστημένο του σχέδιο.

Εκεί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο κατηγορούμενος φέρεται τη βίασε με γρύλο αυτοκινήτου, προκαλώντας ζημιές στα γεννητικά της όργανα, που επέφεραν λίγες ώρες αργότερα, το θάνατό της.

Ο Τσέσκο έχει συλληφθεί και ερευνάται για πολλαπλά αδικήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button