ΑστυνομικάΠελοπόννησος

Αστυνομικός άφησε με διαθήκη το αυτοκίνητό του στην Υπηρεσία

Έσβησε στα 39 του από παθολογικά αίτια, αλλά ήδη είχε φροντίσει να δείξει στους συναδέλφους του για ακόμα μία φορά την αγάπη και τον σεβασμό του.

Ο Ανθυπαστυνόμος Θανάσης Τσαγκαλίδης υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα του 2019 έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένεια και τους συναδέλφους του.

Λίγο μετά τον θάνατό του, οι γονείς του βρήκαν στη βιβλιοθήκη τη διαθήκη του.

Τον Μάιο, βλέποντας το τέλος να έρχεται, είχε καταγράψει τις τελευταίες επιθυμίες του. Μία από αυτές, το αυτοκίνητό του να πάει στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, να μείνει στους συναδέλφους του, στους ανθρώπους που είχαν γίνει οικογένειά του. Γνώριζε ο Θανάσης τις ελλείψεις που υπήρχαν.

Μετά τον εντοπισμό της διαθήκης, ακολουθήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες, στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και το μεταχειρισμένο όχημα (εκτιμώμενης αξίας €14.000) πήγε εκεί όπου ήθελε ο Θανάσης.

Ανθυπαστυνόμος Θανάσης Τσαγκαλίδης: Άνθρωπος τίμιος, ηθικός αγνός, αφοπλιστικά ειλικρινής, με μεγάλη ψυχή. Έτσι τον χαρακτηρίζουν οι συνάδελφοί του, που κρατούν τη μνήμη του ζωντανή.

[πηγή]

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button