Πολιτική

Αυγενάκης από την Τρίπολη: Δεν θα δώσουμε χρίσμα στον κ. Τατούλη

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λ. Αυγενάκης με αφορμή την δράση της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο: «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ»

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και φυσικά στην στήριξη που θα δώσει το κόμμα της ΝΔ.

Η ΝΔ πολύ συστηματικά εδώ και ένα χρόνο καταγράφει και αποτιμά την δουλειά της κάθε αυτοδιοικητικής διοίκησης που έχει αναλάβει να διοικήσει και να φέρει αποτελέσματα ανέφερε.

Είμαστε σε διαδικασία καταγραφής και αξιολόγησης. Καταγράφουμε το ενδιαφέρον των ικανών στελεχών , αλλά δεν θα δώσουμε χρίσματα

Η στήριξη όπως επεσήμανε θα γίνει σε προσωπικότητες οι οποίες θα είναι ικανές.

Όσων αφορά την περιφέρεια Πελοποννήσου σημείωσε , «είναι βέβαιο ότι η Νέα Δημοκρατία πορεύεται προς μία οδό που έχει χαραχτεί από την κεντρική διοίκηση και αυτή η στρατηγική διαμορφώνεται συστηματικά και οργανωμένα σε ολόκληρη την περιφέρεια, ο κ. Τατούλης μάλλον δε συμβαδίζει με το πνεύμα και την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας , στο χέρι του είναι και στο χέρι των στελεχών της περιφέρειας Πελοποννήσου να δείξουν δείγματα ότι ακολουθούν το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και θα προσφέρουν έργο»

arcadiaportal.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button