Δήμος ΚαλαμάταςΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Αυλαία για το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Lorraine-kalamata-1


Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας σήκωσε την αυλαία του με το Εθνικό Χορογραφικό Κέντρο – Μπαλέτο της Λoρραίνης, το οποίο θα παρουσίασε από ένα έργο τριών ξεχωριστών χορογράφων.

Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, πολύπλευρο και πολύμορφο, με σπουδαίες συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα παρουσιασθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ξένοι καλλιτέχνες και τα έργα τους. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιασθούν οι ομάδες και οι χορογράφοι Moving Into Dance Mophatong από τη Νότια Αφρική με χορογράφο την Τζέσσικα Νιούπεν, και οι ομάδες των Χελένα Φρανσίν και Όρι Φλόμιν από τη Σουηδία, της Ισπανο-ολλανδής Μαρίνας Μασκαρέλ, του Άντι Μπούτρους, Άραβα του Ισραήλ, και του Ιταλού Αντρέα Κοστάντσο Μαρτίνι.

Φωτογραφία του Fotis Koutroubis.

Φωτογραφία του Fotis Koutroubis.

Προπώληση:

• Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας 10:00-13:00 & 18:30-21:00 εκτός απογεύματος Σαββάτου και Κυριακής – πληροφορίες για εισιτήρια & αγορά μέσω πιστωτικών καρτών (Visa & Mastercard) καθημερινά εκτός απογεύματος Σαββάτου και Κυριακής στα T: 27210 28193 & 27210 96753 F : 27210 89416

•Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά: www.kalamatadancefestival.gr

Τιμές εισιτηρίων

– Παραστάσεις στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας-Κεντρική Αίθουσα: 15€ & 12€
(φοιτητικό/ μειωμένο)*
– Παραστάσεις στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας-Στούντιο : 12€ (Γενική είσοδος)
– Παραστάσεις στο Πνευματικό Κέντρο: 12€ (Γενική είσοδος)
– Ειδική τιμή για τους συμμετέχοντες στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Φεστιβάλ: 10€
– Η είσοδος σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις και στην παράσταση Ανύποπτος Χρόνος της Αντιγόνης Γύρα με τον ΚΙΝΗΤΗΡΑ στην Κεντρική Πλατεία ελεύθερη.

Αναλυτικές πληροφορίες: www.kalamatadancefestival.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button