Κόσμος

Αυστρία: Έδιωξαν Ολυμπιονίκη του χόκεϊ από την Όπερα της Βιέννης επειδή έβηξε

Η 30χρονη Ολυμπιονίκης Σαμάνθα Κουέκ πετάχτηκε έξω από την αίθουσα καθώς έβηξε δύο φορές – Πολλοί διαμαρτύρονται για τους κανόνες της Όπερας της Βιέννης

Την έδιωξαν κακήν κακώς από παράσταση στην Όπερα της Βιέννης επειδή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το βήχα της. Αυτό ισχυρίζεται η Χρυσή Ολυμπιονίκης του χόκεϊ , Σαμάνθα Κουέκ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η 30χρονη Βρετανή μοιράστηκε την άσχημη εμπειρία της με τους φίλους στης στο Twitter και πολλοί από αυτούς εξοργίστηκαν με τους «βλακώδεις», όπως τους αποκάλεσαν, κανόνες της όπερας.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης στο Χόκεϊ ανέβασε φωτογραφίες στα social media γράφοντας ότι περίμενε σε μία αίθουσα αναμονής έχοντας παρέα ένα ζευγάρι μεθυσμένων.

Η Σαμάνθα που έχει γίνει διάσημη στην πατρίδα της κατά την εμφάνισή της το 2016 στην εκπομπή «ITV Show I Celebrity … Get Me Out of Here !», έχει 110.000 οπαδούς στο Twitter.

opera_hok

«Μόλις μου ζητήθηκε να αποχωρήσω από την παράσταση όπερας επειδή έβηξα δύο φορές. Τώρα βρίσκομαι σε κάποια αίθουσα με δυο μεθυσμένους», υποστηρίζει η 30χρονη Βρετανή.

Η αίθουσα αναμονής ονομάζεται «galerie» και χρησιμοποιείται συνήθως από άτομα που φθάνουν αργά και πρέπει να περιμένουν μέχρι να τους επιτραπεί η είσοδος.

Σχολιάζοντας την περιπέτεια της Σαμάνθα, η σοπράνο Λάουρα Ράιτ γράφει χαρακτηριστικά: «Και γι ‘αυτό περισσότεροι άνθρωποι δεν ακούν όπερα! # coughawaybabe.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button