Lifestyle

Αυτά τα ζώδια έχουν θέματα εγωισμού και ευθιξίας

Μήπως θίγεστε εύκολα από κάποιο σχόλιο στη δουλειά σας; Μήπως δεν μπορείτε να ανεχτείτε την κριτική και νιώθετε τον θυμό να σας κατακλύζει σε κάθε μικρή παρατήρηση; Αν η απάντηση είναι «ναι» τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε ορισμένα θέματα με τον εγωισμό σας. Ενώ πολλοί από εμάς είμαστε εγωιστές (ειδικά αν ανήκουμε σε αυτά τα ζώδια), προσπαθούμε να καταπιέζουμε αυτό το συναίσθημα. Τα άτομα με προβλήματα εγωισμού και ευθιξίας, όμως, δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν και να παραδεχτούν τα λάθη τους. Θυμώνουν εύκολα και αντιδρούν έντονα όταν κάποιος τους καταδείξει μια μη αποδεκτή κίνηση ή συμπεριφορά τους.

Αν αναρωτιέστε τι κάνει μερικούς ανθρώπους τόσο εγωιστές, η απάνταση μπορεί να κρύβεται στα άστρα.

Λέων

Θα ήταν ψέμα να πούμε πως δεν τον περιμέναμε σε αυτή τη λίστα. Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τον εγωκεντρισμό και την υπερηφάνια τους. Θεωρούν ότι είναι πάντα ο πρωταγωνιστές και οι σταρ κάθε υπόθεσης. Γνωρίζουν ότι έχουν πολλά ταλέντα και είναι ικανοί ηγέτες και αυτό το χαρακτηριστικό τους κάνει να φαίνονται αλαζόνες και εγωιστές. Θεωρούν πως έχουν πάντα δίκιο και η υπερβολική αυτοπεποίθησή τους δεν τους επιτρέπει να είναι καλοί ακροατές, αλλά και δέκτες σχολίων. Προσβάλλονται εύκολα και σίγουρα δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους, ενώ το ίδιο δύσκολα θα τα παραδεχτούν.

Σκορπιός

Πιστεύουν τόσο πολύ στη διαίσθησή τους και στο αλάθητο της σκέψης τους που δύσκολα θα δεχτούν ότι έκαναν κάτι λάθος, πόσο μάλλον αν αυτό το λάθος το ανακαλύψει κάποιος άλλος. Θίγονται πολύ εύκολα, ενώ δεν δέχονται καμία κριτική, ακόμα και αν γίνεται για τη δική τους βελτίωση. Είτε πρόκειται για ένα meeting στο γραφείο είτε για κάποιο project στη δουλειά θα επιμείνουν στην πρότασή τους, ενώ θα πληγωθούν όταν κάποιος συνάδελφος προτείνει κάτι καλύτερο και ως αντίδραση θα απαντήσουν έντονα και ενίοτε με προσβολές.

Αιγόκερως

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι πολύ ταλαντούχοι, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό τους είναι που επηρεάζει και τον εγωισμό τους. Δεν δέχονται την κριτική και είναι κακοί ακροατές. Προσπαθούν να πείσουν τους γύρω τους πως μόνο ο δικός τους τρόπος είναι ο σωστός, ενώ δεν θα ακούσουν και δεν θα σκεφτούν καμία εναλλακτική, ακόμα και αν η δική τους πρόταση ενέχει πάρα πολλά ρίσκα και είναι επικίνδυνη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button