Lifestyle

Αυτά τα ζώδια δεν θα πτοηθούν από τον ανάδρομο Ερμή

Στις 22 Οκτωβρίου ο Ήλιος μπαίνει στον βαθύ, σκοτεινό, παθιασμένο και μυστικιστικό Σκορπιό. Η αστρολογική εποχή μπορεί να εντείνει τα συναισθήματα στην καρδιά σου και να σε φέρει αντιμέτωπη με κάποια άβολα αισθήματα αλλά την ίδια ώρα χτίζεις δυνατότερες και άθραυστες σχέσεις. Οι υπερφυσικές συζητήσεις και οι χαλαρές γνωριμίες δεν θα λειτουργήσουν καθώς θα θέλεις να γνωρίσεις κάποιον στον πυρήνα του και να καταλάβεις την αλήθεια του σε όλα τα επίπεδα. Προετοιμάσου για την ικανότητα να βλέπεις πέρα από το ψέμα και να κερδίσεις την απόλυτη διαύγεια σε όλα. Αυτή η αστρολογική διέλευση μπορεί να μοιάζε παράξενη στην αρχή αλλά τα παρακάτω ζώδια θα την απολαύσουν όσο κανένας. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τότε διανύεις την καλύτερη εβδομάδα παρά τον ανάδρομο Ερμή.

Καρκίνος

Ο Ήλιος μόλις μπήκε στον 5ο οίκο σου, της διασκέδασης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας οπότε όλα όσα θέλεις να κάνεις είναι να εκφράσεις τον εαυτό σου, να γελάσεις και να περάσεις καλά. Ακόμα και με η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον 5ο οίκο σου, σου θυμίζει όλα σου τα χόμπι και τα πάθη που συνήθιζες να έχεις, αυτά που έχεις πια ξεχάσει. Σου δίνει τα εργαλεία για να βάλεις στη νέα σου πραγματικότητα το παιχνίδισμα που έβαλες στην άκρη για χάρη της ωριμότητας. Δεν είναι τώρα η “ώριμη” στιγμή. Πρέπει να παίζεις σαν το μικρό παιδί που δεν σταμάτησες ποτέ να είσαι.

Παρθένος

Είναι μια άμορφη εβδομάδα για  βαθιά και έντονη αγάπη για τον εαυτό σου. Είτε κοιτάς στον καθρέπτη και λες στον εαυτό σου πόσο όμορφη, έξυπνη και συμπονετική είσαι είτε φορώντας το αγαπημένο σου outfit, κάνεις κάτι για να θυμίσεις στον εαυτό σου ότι είσαι χαρούμενη που είσαι εδώ. Είσαι χαρούμενη που είσαι ο εαυτό σου. Δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν εσένα και δεν υπάρχει κανένας άλλος να κάνει αυτό για το οποίο ήρθες σε τούτο τον κόσμο. Αναγνώρισε τις δυνάμεις σου και αποδέξου τις αδυναμίες σου γιατί σε κάνουν το διαμάντι που είσαι.

Σκορπιός

Το ποια πραγματικά είσαι είναι διαφορετικό από το ποια πιστεύεις ότι είσαι και ποια θέλεις να είσαι. Ο κόσμος μπορεί να σου λέει ποια είσαι και ίσως ακούς αυτούς αντί για την εσωτερική σου φωνή. Ίσως σκέφτεσαι ότι θες να είσαι κάποια εντελώς διαφορετική ενώ παραβλέπεις πόσο φανταστική είσαι ήδη. Αυτή την εβδομάδα θα ανακαλύψεις τον εαυτό σου και θα ξεφορτωθείς όλους τους περισπασμούς που σε εμποδίζουν να δεις τον πραγματικό σου εαυτό. Μη φοβάσαι. Μόνο δυνατή θα σε κάνει αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button