Lifestyle

Αυτά τα ζώδια θέλουν extra επιβεβαίωση στη σχέση

Σε μια σχέση, ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Κάποιοι αναζητούν το συνεχής ερέθισμα και τον ενθουσιασμό ενώ άλλοι δεν θέλουν τίποτα παραπάνω από συνέπεια και μια ζεστή αγκαλιά. Υπάρχουν κι εκείνοι που ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια και χρειάζονται extra επιβεβαίωση από τον άνθρωπό τους. Αν και αυτές οι ευαίσθητες ψυχές μπορεί να κάνουν μεγάλη προσπάθεια να φορέσουν το προσωπείο της γενναιότητας όταν μια αντιπαράθεση ή αμφιβολία για τη σχέση ξεπροβάλει, είναι δύσκολο για αυτές να συνεχίσουν να επενδύουν αν δεν παίρνουν την επιβεβαίωση τακτικά ότι αγαπιούνται και τιμώνται από τις συντρόφους τους. Αν βγαίνεις με ένα από τα παρακάτω ζώδια, είναι σημαντικό να τα κάνεις να νιώθουν πάντα πόσο πολύ νοιάζεσαι.

Καρκίνος

Δεν είναι μυστικό ότι ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Ονειρεύεται να βρει την παντοτινή του αγάπη αλλά οι ανασφάλειές του μπορεί να το κάνουν δύσκολο να ανοιχτεί -από τη στιγμή που θα το κάνει όμως θέλει συνεχή επιβεβαίωση για τα συναισθήματα της συντρόφου του. Το να επιβεβαιώνεις ότι ο Καρκίνος σύντροφός σου νιώθει ασφαλής στη σχέση σας είναι μια συνεχής διαδικασία. Σε αντάλλαγμα, θα σου δώσει πίσω αγάπη, φροντίδα και αμέτρητο απολαυστικό φαγητό.

Ιχθύς

Είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού, όπως ο Καρκίνος, που η διάθεσή του παρουσιάζει συνεχείς διακυμάνσεις. Η ίδια ρευστότητα που κάνει τον Ιχθύ τόσο δημιουργικό μπορεί να τον κάνει να αιωρείται και είναι ανασφαλής στις σχέσεις του. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να σφυρηλατήσει το δεσμό του με έναν ρομαντικό άνθρωπο που απολαμβάνει να ψιθυρίζει τρυφερά λόγια επιβεβαίωσης. Αν δεν του θυμίζεις τακτικά την σημασία που έχει για σένα, είναι εύκολο να αρχίσει να ψάχνεται έξω από τη σχέση.

Υδροχόος

Ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού, ο Υδροχόος μπορεί να το έχει συνήθεια να κρύβεται πίσω από την θετική του ενέργεια και τις εκρήξεις γοητείας. Μόλις όμως ερωτευτεί λατρεύει να μοιράζεται τα πιο βαθιά του συναισθήματα με τη σύντροφό του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν αφήνει εύκολα τους άλλους να μπουν στη ζωή του -ακόμα κι αυτούς που θέλει να είναι πολύ κοντά. Για να κρατήσεις, λοιπόν, τη σχέση με έναν Υδροχόο σταθερή θα πρέπει να ξέρει μέσα από τις λέξεις και τις πράξεις σου ότι είναι αρκετός για σένα.

marieclaire.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button