Lifestyle

Αυτά τα τρία ζώδια συνήθως τσακώνονται στο Πασχαλινό τραπέζι

Εκτός από το θείο που θέλει να καθίσει πάντα με τη νεολαία και τις ερωτήσεις τύπου “Εσύ πότε θα παντρευτείς” ένα ακόμη λατρεμένο κλισέ του Πασχαλινού οικογενειακού τραπεζιού είναι η μανούρα που ξεκινάει συνήθως από μια αντιπαράθεση για τα πολιτικά και λήγει με ανακωχή και τσούγκρισμα κόκκινων αυγών. Οι πρωτεργάτες;

Kριός: Θορυβώδεις, πληθωρικοί και πάντοτε της λογικής ” Επήγα και βοήθησα” θα βρουν ένα λόγο παραπάνω να φωνάξουν περισσότερο αυτή την ημέρα που το ακροατήριο τους είναι συγκεντρωμένο, μεγαλύτερο και πολύ σημαντικό. Στο τέλος σέρνουν όμως το χορό και το ξεχνάνε.

Λέων: Δεν έχετε στρέψει όλοι την προσοχή σας στον αρχηγό; Δεν του δίνετε την απόλυτη προσοχή σας; Τρώτε; Αναπνέετε; Δεν τον αποθεώνετε; Θα γίνει χαμός. Έξαλλος ο Λέων θυμάται κάτι που έγινε 8 χρόνια πριν, το συνδυάζει περίτεχνα με το σήμερα και γίνεται έξαλλος. Έτσι για να του δοθεί σημασία και να πάρει τα δίκια του.

Υδροχόος: Γκρινιάζει και στραβομουτσουνιάζει γιατί ο σύζυγος τρώει πολύ, γιατί πίνει παραπάνω, γιατί το παιδί του χτύπησε και γιατί το αρνί δεν έφτασε για όλους. Ο καυγάς γιγαντώνεται, μπαίνουν στη μέση κι αλλοι και στο τέλος γίνεται πανζουρλισμός σε όλο το τραπέζι που τσακώνεται μπουκωμένο. Επειδή δε βολεύει τελικά, ηρεμούν με τον παππού που σηκώνει το ποτήρι να πει Χριστός Ανέστη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button