Lifestyle

Αυτή είναι η Ρωσίδα Κιμ Καρντάσιαν

Αν κι επίσημα δεν το έχει παραδεχτεί, όμως, η δική της περίπτωση είναι όπως η γνωστή παροιμία… «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει». Και η Anastasia Kvitko κάνει μπαμ πως έχει πρότυπο την Κιμ Καρντάσιαν. Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο που της έχουν δώσει και τον τίτλο της «Ρωσίδας Κιμ Καρντάσιαν».

Και το νεαρό μοντέλο φροντίζει να τον επιβεβαιώνει μέσα από κάθε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανεβάζει φωτογραφίες της. Η Anastasia Kvitko διαθέτει τόσο πλούσιες καμπύλες που… ξεχειλίζουν από τα μικροσκοπικά μαγιό και εσώρουχα με τα οποία ποζάρει, αναστατώνοντας τους followers της.

Βέβαια, η περίπτωσή της έχει διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου. Κι ενώ οι περισσότεροι βάζουν και το χέρι τους στη φωτιά πως οι καμπύλες της δεν είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της γενναιοδωρίας της φύσης, αλλά και της… επιστήμης, εκείνη διαρρηγνύει τα ιμάτιά της πως τα πληθωρικά της κάλλη είναι φυσικά.

Πάντως, φυσικές ή όχι οι καμπύλες της, η «Ρωσίδα Κιμ Καρντάσιαν» μετράει αυτή τη στιγμή σχεδόν 10 εκατ. followers.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button