Lifestyle

Αυτοί είναι οι πιο διάσημοι και πιο πλούσιοι σεφ του πλανήτη – Πόσα χρήματα πιστεύεις πως έχουν;

Εκτιμώμενες καθαρές περιουσίες που ζαλίζουν – αλλά αν σκεφτείς πως ένας σεφ κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, εγκαίνια εστιατορίων, γράφει βιβλία μαγειρικής και ανοίγει δικές του επιχειρήσεις τότε εύκολα βγαίνει αυτό το ποσό…

Marcus Samuelsson (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 5 εκατομμύρια δολάρια)

Ο διάσημος σεφ Marcus Samuelsson έχει μια πληθώρα διαπιστευτηρίων να απαριθμήσει. Ο γεννημένος στην Αιθιοπία Σουηδό-Αμερικανός είναι ένας διάσημος εστιάτορας και τηλεοπτική προσωπικότητα με πολλά βιβλία μαγειρικής, τηλεοπτικές εμφανίσεις, εγκαίνια εστιατορίων και φιλανθρωπικές δραστηριότητες υπό τη μαγειρική του ζώνη. Ο κατάλογος των επιτευγμάτων του Samuelsson είναι τόσο μεγάλος που δεν ξέρουμε τι να πρωτοπουμε. Μερικές από τις πιο πρόσφατες δουλειές του περιλαμβάνουν το να γίνει σύμβουλος παγκόσμιας επωνυμίας για το Bon Appétit και εκδότης ενός πολυσυγγραφικού βιβλίου μαγειρικής που ονομάζεται The Rise. Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια.

Antoni Porowski (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 8 εκατομμύρια δολάρια)

Γνωστός ως ο ειδικός στο φαγητό και το κρασί στο Queer Eye του Netflix, ο Antoni Porowski μπορεί επίσης να προσθέσει στους ρόλους του αυτό του μάγειρα, του μοντέλου, ηθοποιού και συγγραφέα στο εντυπωσιακό βιογραφικό του. Ο Porowski θα μετακομίσει αργότερα στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει μια καριέρα στην υποκριτική ενώ τελειοποιούσε τις μαγειρικές του δεξιότητες βασιζόμενος στις τεχνικές της γιαγιάς της. Ασχολήθηκε με τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ρόλους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2010 και εργάστηκε σε σέρβις τροφίμων για να καλύψει το νοίκι του. Ξεκίνησε ως μαγειράκος σε ένα οικογενειακό πολωνικό εστιατόριο πριν προχωρήσει στη βιομηχανία εστιατορίων ως σερβιτόρος και σομελιέ, τελικά διευθύνοντας το σούσι εστιατόριο BondSt. Το Celebrity Net Worth υπολογίζει την καθαρή του αξία σε περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια.

Laura Prepon (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 12 εκατομμύρια δολάρια)

Η σταρ του Orange Is the New Black, Laura Prepon, παίζει από τη δεκαετία του ’90, αλλά η ηθοποιός έχει επίσης πάθος για το φαγητό και την υγεία. Εκτός από τη σύνταξη ενός «οδηγού lifestyle» με τίτλο The Stash Plan το 2018 μαζί με την ολοκληρωμένη διατροφολόγο Elizabeth Troy, η Prepon έχει καθιερωθεί στον χώρο του φαγητού με μια σειρά μαγειρικών σκευών (που ονομάζεται PrepOn Kitchen) και μια σειρά από βίντεο μαγειρικής. Το Celebrity Net Worth υπολογίζει την καθαρή της περιουσία σε περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button