Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μαντρότοιχο σπιτιού στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών

0


Άγιο είχε το πρωί της Τετάρτης ένας 28χρονος άνδρας οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου από τα Φιλιατρά όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο σπιτιού στην περιοχή της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο πριν την επικίνδυνη στροφή που υπάρχει στην Αγία Κυριακή, στην Ε.Ο. Φιλιατρών – Μαραθόπολης. Ο οδηγός του ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, μάρκας VW Golf, με κατεύθυνση προς Φιλιατρά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, αυτό εξετράπη δεξιά κατέληξε σε μαντρότοιχο σπιτιού όπου και τον γκρέμισε. Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές, ωστόσο ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά!

Η μικρή μάντρα του σπιτιού γκρεμίστηκε εντελώς ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη το ισόγειο της κατοικίας. Ευτυχώς που δεν κατοικούσε κάποιος στην οικία γιατί από την σφοδρότητα της σύγκρουσης τα μπάζα και η πόρτα του ισογείου εκσφενδονίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα στο εσωτερικό του!

Την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Τριφυλίας.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας μιλώντας στο Gargalianoionline τόνισε πως έχει επισημάνει την επικινδυνότητα του σημείου, τόσο προφορικά όσο και με γραπτό υπόμνημα προς την Δ.Ε. Φιλιατρών. Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα περίμενε την γραπτή απάντηση του δήμου, ωστόσο, όπως μας κατήγγειλε, τον ενημέρωσαν πως χάθηκε ο φάκελος!

1

2

3

4

5

Σχετικά Άρθρα

Back to top button