Ελλάδα

Αχαΐα: Αγρότης άφησε στην κόρη του δύο βαρέλια με χρυσές λίρες λίγο πριν πεθάνει

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πελοπόννησος“, σχετικά πρόσφατα, ένας χωρικός και ταπεινός αγρότης, λίγο πριν αποβιώσει, κάλεσε τη θυγατέρα του και της είπε να πάει σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού τους, στην Αχαΐα, όπου εκεί θα έβρισκε δύο μεγάλα βαρέλια γεμάτα λίρες!

Μέσα στο πόνο της, για την απώλεια του ανθρώπου της, η ανύπαντρη κόρη, όχι μόνο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αλλά θεώρησε πως τα λόγια του ήταν απόρροια της ασθένειάς του και της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του, που έδειχνε να τον οδηγεί σύντομα στον θάνατο.

Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Μέρες αργότερα όμως, η κόρη θυμήθηκε τα τελευταία λόγια του πατέρα της και πράγματι πήγε στο σημείο που της είχε υποδείξει, για να βρεθεί μπροστά σε έναν πραγματικό θησαυρό, μη πιστεύοντας στα μάτια της.

Τα ‘χασε, αφού ποτέ μέσα στην οικογένεια ο πατέρας δεν είχε δείξει να έχει οικονομική άνεση, αλλά ήταν σε όλη του τη ζωή ένας απλός βιοπαλαιστής της υπαίθρου.

Επιπλέον, όμως βρέθηκε εξαπίνης, να μην ξέρει πώς θα διαχειριστεί το σημαντικό αυτό εύρημα.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Οι ίδιες πληροφορίες της “Π”, θέλουν την τυχερή και “ζάπλουτη” πλέον νύφη (!) να μην έχει πει το παραμικρό σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος -αφού σε αυτήν το εκμυστηρεύτηκε ο πατέρας- έτοιμη να συνεχίσει μάλλον το καλά κρυμμένο μυστικό.

Εχει ήδη, ωστόσο, απευθυνθεί σε δικηγόρο της Πάτρας, ζητώντας νομικούς τρόπους που θα δικαιολογήσει την προέλευση αλλά και τη νομιμοποίηση αυτών, προφανώς για χρήση μέρους τους ανυπολόγιστου ακόμα πλούτου της.

 

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button