Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Α.Ο. Κυπαρισσίας: Νέα επίδοση στις καλύτερες όλων των εποχών του Βασίλη Παναγιωτόπουλου!

Στις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στα 600 μέτρα παμπαίδων το 1’.23’’.54 του Βασίλη Παναγιωτόπουλου!

Νέο ατομικό ρεκόρ και μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών  στην Ελλάδα κατάφερε ο αθλητής του Α Ο Κυπαρισσίας στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου για αθλητές κάτω των 16 ετών που διεξήχθησαν σε ομίλους  το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Οι αγώνες της  Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ   έγιναν την Κυριακή 12 Μαΐου στην Τρίπολη και ο Βασίλης  με 1.23.54 άγγιξε το Πανελλήνιο ρεκόρ και μπήκε στη λίστα των καλύτερων  παμπαίδων αθλητών όλων των εποχών  στα 600 μέτρα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΟΜΗΤΡΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ!

Στους ίδιους αγώνες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και οι μικρότεροι αθλητές του ΑΟΚ της κατηγορίας Κ14 οι οποίοι δικαιούνταν συμμετοχή σε ορισμένα αγωνίσματα. Από αυτούς ξεχώρισε η Μαριλένα Γεωργομήτρου η οποία με νέο ατομικό ρεκόρ 1.46 εκ κέρδισε το άλμα σε ύψος και έπιασε το υψηλό όριο που της έδωσε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο στη Χαλκίδα.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ Κ16 ΤΟΥ ΑΟΚ.

Τέλος στη σκυταλοδρομία 4 Χ 80 η ομάδα του ΑΟΚ με τους Ράμμα, Περαματζή, Θεοδωρόπουλο και Παναγιωτόπουλο πήρε την 3η θέση, ενώ η αντίστοιχη των κοριτσιών με τις Σταθάκου, Γεωργομήτρου , Ματζούνη και Τζόρβα πήρε την 7η θέση.

Exit mobile version