Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Βίαιη προαγωγή μαρτύρων για εκδίκαση υπόθεσης στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας

Τη βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων κατηγορίας που δεν εμφανίσθηκαν χθες διέταξε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας, αφού αποφάσισε και την τιμωρία τους.
Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο είχε προγραμματισθεί να εκδικασθεί υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος από τη Λακωνία έχει καταδικασθεί πρωτόδικα σε 5 χρόνια κάθειρξης, όμως ο εισαγγελέας Εφετών έχει ασκήσει έφεση κατά της ποινής και έτσι η υπόθεση θα εκδικασθεί από την αρχή.
Η υπόθεση αφορά επεισόδιο που είχε συμβεί σε χωριό της Ανατολικής Μάνης, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί από πυροβολισμό στο χέρι ένα άτομο. Το θύμα υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος είχε όπλο μαζί του και τον πυροβόλησε, ενώ ο κατηγορούμενος ότι το θύμα είχε το όπλο και πάνω στη συμπλοκή που ακολούθησε υπήρξε πυροβολισμός.
Οι μάρτυρες που απουσίαζαν χθες από το δικαστήριο θεωρούνται αυτόπτες του περιστατικού και λόγω της απουσίας τους το Μεικτό Ορκωτό δεν μπόρεσε να εκδικάσει την υπόθεση. Έτσι, αποφασίσθηκε η τιμωρία και η βίαιη προαγωγή τους στις 25 Ιουνίου που θα συνεχισθεί η εκδίκαση.
Β.Β. στο Θάρρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button