Κόσμος

Βίασε, βασάνισε και ύστερα έλιωσε με ένα τούβλο το κρανίο τρίχρονου κοριτσιού

Φρίκη δίχως τέλος στην Ινδία όπου οι βιασμοί γυναικών, ακόμη και μικρών κοριτσιών αποτελούν ένα φαινόμενο που λαμβάνει τρομακτικές διαστάσεις. Ένα τρίχρονο κορίτσι η ταυτότητα του οποίου δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί βρέθηκε με πολτοποιημένο το κεφάλι, βασανισμένο και βιασμένο στο προάστιο του Νέου Δελχί, Γκουρουγκράμ.

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα, 300 μέτρααπό το σημείο που είχε εξαφανιστεί.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα της Ινδίας Hundistan Times, ότι το κορίτσι βρέθηκε σε μια πισίνα αίματος με μώλωπες στους ώμους, τη μέση, το στήθος και την πλάτη, υποδεικνύοντας ότι είχε βασανιστεί. Είχε βιαστεί, μεταξύ άλλων και με ένα ξύλινου αντικείμενο, και υπέστη σοβαρές εσωτερικές βλάβες.

Στο νοσοκομείο ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι καθόλη τη διάρκεια των βασανιστηρίων και του βιασμού το παιδί ήταν ζωντανό μέχρι ο δράστης να του δώσει τη χαριστική βολή με ένα τούβλο που του συνέθλιψε το κρανίο. Το παιδί βρέθηκε γυμνό και καταπλακωμένο από πέτρες επειδή ο δολοφόνος προφανώς ήθελε να το κρύψει.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για έναν 20χρονο που ονομάζεται Σουνίλ Κουμάρ και ο οποίος σύμφωνα με τις ενδείξεις φέρεται να είναι ο δράστης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο δράστης δελέασε το κοριτσάκι προσφέροντας του μια σοκολάτα και του ζήτησε να τον ακολουθήσει.

Στην Ινδία ο βιασμός ανηλίκου κάτω των 12 ετών τιμωρείται με την ποινή του θανάτου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button