Κόσμος

Βίασε μωρό 19 μηνών στη Χιλή – Σε σοκ οι γιατροί που το εξέτασαν

Η αστυνομία συνέλαβε τον σύντροφο της θείας του άτυχου μωρού

Ο θάνατος ενός κοριτσιού 19 μηνών, μετά από βίαιο βιασμό από τον σύντροφο της θείας του, προκαλεί σοκ σε ολόκληρη τη Χιλή. Η υπόθεση πυροδότησε έκρηξη οργής από εκατοντάδες κόσμου να απαιτεί την τιμωρία του δράστη της φρικτής αυτής επίθεσης εναντίον του βρέφους.

Την Κυριακή, όπως γράφει το Russian Today, η μικρή Ambar μεταφέρθηκε αιμόφυρτη σε νοσοκομείο στην περιφέρεια Valparaíso από τη θεία της με τον φίλο της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι είχε τραυματιστεί όταν έπεσε από το κρεβατάκι του. Οι γιατροί που έδιναν μάχη για να σώσουν τη ζωή του μικρού παιδιού, διαπίστωσαν ωστόσο κάτι ανατριχιαστικό- ότι το άτυχο παιδί είχε πέσει θύμα άγριου βιασμού.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Los Andes κατάλαβαν αμέσως ότι οι τραυματισμοί που υπέστη το παιδί ήταν απολύτως ασυμβίβαστοι με μια πτώση. Το μωρό μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου San Camilo, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά δε τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή από εσωτερική αιμορραγία και βλάβη οργάνων, που προκλήθηκε από εμφανή σεξουαλική κακοποίηση. Οι τραυματισμοί που υπέστη η άτυχη Ambar ήταν σε τέτοιο βαθμό, που ακόμη και το ιατρικό προσωπικό αναζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγων για να ξεπεράσει αυτό που είχαν δει, όπως ανέφερε η αστυνομία.

 

Έπειτα από τις μαρτυρίες του ιατρικού προσωπικού, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο Andrés Espinoza Aravena, τον φίλο της θείας του νεκρού κοριτσιού ο οποίος παρά τις τρανταχτές αποδείξεις, ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και επιμένει πως το παιδί έπεσε από το κρεβάτι του, από ύψος 50 εκατοστών.

Ο 30χρονος Andrés Espinoza Aravena

Τη Δευτέρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Hernán Larraín ζήτησε τη μέγιστη ποινή για τον Andrés Espinoza ο οποίος εν τω μεταξύ, θα παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον έξι μήνες, έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Ταυτόχρονα, πλήθος κόσμου διαδηλώνει στους δρόμους κατηγορώντας τις αρχές καθώς επί 8 μήνες διαφωνούσαν για το πού θα δοθεί για υιοθεσία το κοριτσάκι, η μητέρα του οποίου είναι ναρκομανής και δε μπορούσε να τη συντηρήσει. Επιθυμία να την υιοθετήσει είχε εκφράσει ο θείος του παιδιού, αλλά του αρνήθηκαν επειδή είναι ομοφυλόφιλος και το έδωσαν τελικά σε ένα ζευγάρι που ήταν στρέιτ για να μην κινδυνεύσει…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button